Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Ajutor in alegerea unui host pt un forum phpbb

Audy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2015
    Vârstă
    38
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit Ajutor in alegerea unui host pt un forum phpbb

Salut, ca sa nu lungesc prea mult povestea, am nevoie de ajutor in a gasi cel mai bun host calitate/pret pentru un forum phpbb cu urmatoarele statistici/specificatii:
    Number of posts: 193617
    Number of topics: 30200
    Number of users: 7979
    Database size:143.81 MiB
    Vizitatori unici zilnic: 1300-2000 (medie 1500)
    Afisari: peste 10.000 pe zi

Istoric experiente cu firme de hosting:
    1. Romarg - am avut forumul hostat la ei timp de 2 ani si per total a fost ok, de departe cel mai bun pe care l-am avut pana acum, insa in urma unei neintelegeri cu o persoana de la tehnic, le-am promis ca dupa terminarea abonamentului, v-oi renunta la ei...si m-am tinut de cuvant.
    2. Neroit - de aproximativ 2 luni m-am mutat la ei, dar nu sunt multumit. Mi s-a raspuns la ticket chiar si dupa 4-5 zile, plus ca desi conform informatiilor primite de la ei, absolut toate resursele alocate sunt mult peste ce aveam la romarg, in cpanel procesorul arata mereu o utilizare foarte mare, iar seara in cele mai multe zile atinge limita, iar forumul merge ingrozitor, ba chiar da erori ca limita de resurse a fost atinsa.
    3. Am gasit un forum tot phpbb "extreamcs" care se misca ingrozitor de bine. Am aflat ca este hostat de btstelecom, asa ca am luat si de la ei un pachet de test, dar nici macar nu seamana. Daca are cineva idee ce i-a facut sa se miste asa, rog din suflet sa ma ajute

Pana acum, cele mai bune rezultate le-am obtinut pe un vps, unde am instalat xcache si pare sa se miste foarte bine, insa eram doar eu pe forum Ideea este ca vps-ul este ceva mai scump decat un pachet shared de webhosting, plus ca nu am confortul oferit de cpanel si parca nu as vrea sa fac trecerea.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Vps cu cpanel nu gasesti?
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2015
    Vârstă
    38
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Sincer, nu. Exista optiunea de a adauga cpanel pe vps la multe firme de hosting, dar se plateste licenta pt el si costa mai mult ca serverul.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    25

Implicit

Incearca MxHost. Am avut de la ei doar pachete mici din 2013 si pana acum insa sunt 100% multumit, pica foarte rar si ti se raspunde foarte repede la ticket. Am fost ajutat uneori chiar daca nu era vina lor ci a mea fiindca ma jucasem prin ceva si reusisem sa stric site-ul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2015
    Vârstă
    38
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

M-am uitat deja peste oferta lor si la prima vedere, nu este foarte variata, au limitari unele dintre ele absurde, plus ca nu ofera nici foarte multe detalii despre ce ofera. Personal cred ca se poate mai bine.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Audy Vezi Post
    au limitari unele dintre ele absurde, plus ca nu ofera nici foarte multe detalii despre ce ofera.
    Un exemplu de limitare absurda?
    Trust, but verify.

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit /offtopic

In multe cazuri inca functioneaza zicala:
    We have Fast, Reliable, Cheap Hosting.
    Pick any two.
    Daca as fi in locul tau, mi-as face mai intai ordine in cerinte:
    - cat sunt discpus sa platesc ?
    - ce vreu sa obtin ?
    - cum pot obtine maximul de rezultate cu resursele date ?
    - ce compromisuri imi permit ?

my2c
    .:|:.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2015
    Vârstă
    38
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Dan: cron jobs si baze de date mi se par absurde, numarul maxim de domenii gazduite si traficul lunar sunt deranjante.

gupi: la 10 euro pe luna iau vps si renunt la confort, dar macar forumul se misca asa cum vreau, sau macar am posiblitati mai multe de a afecta asta. Asa cum am zis, la romarg totul a fost ok, mai putin unele persoane de la suport care uneori pareau ca nu vor sa inteleaga ce le spuneam (sau chiar nu intelegeau, ceea ce e si mai grav), dar este exclus sa ma intorc la ei. Pachetul de la ei costa 3.95 euro pe luna la abonamentul pe un an, dar as fi dispus sa platesc pana la 5-6 daca totul este ok. Sa zicem 7, daca se misca precum forumul extreamcs

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Vorbind din perspectiva unui furnizor, limitarea la cron are o logica foarte simpla
    - in primul rand, exista suficienti "dummies" care seteaza cronjob la 1 minut si uita ca au notificare automata pe email la eroare; rezultatul: 40000 de emailuri, contul shared blocat din lipsa de spatiu sau limita inodes atinsa;
    - in al doilea rand, cu un cron mestesugit poti (ma rog, puteai, pana la maturizarea CloudLinux) sa pui un intreg server la pamant;

Pe de alta parte, daca forumul este suficient de important pentru tine, atunci merita cei 10 euro lunar (plus o suma initiala pentru configurare, eventual) cu VPS. N-are rost sa te lupti sa tii forumul pe gazduire shared si sa schimbi sistematic furnizorii, atata timp cat nu poti controla exact resursele folosite.
    Ultima modificare făcută de gupi; 27th March 2015 la 17:33.
    .:|:.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu am fost clientul lor dar am avut un prieten care pe un cont shared gratuit la bluepink a tinut doua site-uri fiecare cu peste 10.000 de unici pe zi, fara sa aiba probleme. Se intampla acum trei ani... Nu stiu daca mai ofera conturi gratuite dar nu cred ca vei avea probleme in a obtine un cont de test.

Ajutor in alegerea unui hosting poate insemna si la cine sa nu incerci. Nu incerca la xServers.
    Poate celelalte servicii le au ok, dar gazduirea shared este deficitara. De vreo trei luni imi tot recomanda un VPS pentru trei site-uri WP simple, care la un loc nu au 250 de unici si 400 de afisari zilnice.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Doresc ajutor in alegerea unui script
    De scoopo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 19th August 2012, 12:59
  2. Spammeri pe forum phpbb
    De cris în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th July 2012, 11:04
  3. SEO pentru forum PHPBB
    De websiteanunturi în forumul SEO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd December 2011, 18:00
  4. forum phpbb
    De cris în forumul Client side