De curand am decis sa incerc serviciile oferite de gsoftcentral.com, sunt la ei de 2 saptamani, dar sunt cea mai slaba firma de webhosting pe care am testat-o pana acum in romania ( dintre cele mai rasarite/recomandate ). Am site-urile down in fiecare zile... zilnic trebuie sa fie cel putin un downtime de cateva minute bune. Nu stiu serverele VPS sau celelalte servicii cum sunt, dar hostul shared e slab de tot. Recomandarea mea este sa evitati pe cat posbil aceasta firma de webhosting daca nu vreti sa aveti probleme asa cum am si eu.
Am la ei de 3 ani hostul si nu intampuin probleme, posibil depinde si de cat solicita siteurile tale serverul pe care esti hostat, nu zic ca nu se paote ca unii sa nu aiba probleme insa eu sunt multumit de ei, de servicii si suport.
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Un atac cibernetic de tip DoS (de la expresia engleză Denial of Service, în traducere: refuzul, blocarea serviciului) sau DDoS (Distributed Denial of Service, blocarea distribuită a serviciului) este o încercare frauduloasă de a indisponibiliza sau bloca resursele unui calculator.
Pentru cei ca mine care nu stiu cu ce se mananca ddos, sa nu mai caute pe G.
Am vazut ca multi recomanda serviciile lor. Nu am lucrat cu ei pana acum, sunt deja multumit de firmele de la care am hostul. Chiar un prieten de-al meu a avut acum cateva zile site-ul down din cauza unor atacuri.
Am hosting la ei de 2 ani si nu intampin probleme. E adevarat ca a mai picat un site dar sa fim seriosi..fiecare firma de hosting are si downtime..nu exista una perfecta care sa ofere 100% . Important pentru mine este cat de repede se rezolva problema si bineinteles numarul lor. Pana acum au fost mici probleme dar s-au rezolvat rapid. Parerea mea - recomand