Ce parere aveti ? Vad ca incearca un start-up in gazduire si au preturi destul de bune pentru KVM.
Ce parere aveti ? Vad ca incearca un start-up in gazduire si au preturi destul de bune pentru KVM.
Eu sunt mai cârcotaș de felul meu:
- începi o afacere și nici măcar domeniul web nu e înregistrat pe numele tău ?
- pui portalul clientilor si formularul de comandă fără o minimă protecție SSL ?
- nu investești într-un certificat SSL valid ?
Succes în continuare.
.:|:.
Din cate stiu eu domeniile .ro nu se inregistreaza pe nume.
No pai vezi ca se poate, doar ca e mai scump, urat mod de ati face reclama, nu stiu cum de dau unii de site-uri de gazduire facute ieri.
Nu stii bine, orice domeniu .ro care nu e luat anual e inregistrat pe numele persoanei sau firmei care il comanda.
Daca o firma de hosting nu isi permite sa cumpere domeniul acela "pe viata" si il cumpara doar anual ce incredere pot avea clientii ca va mai exista anul #2 ? E un minim de seriozitate aratata clientilor...
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Sunt multe firme care nu au domeniul inregistrat direct pe firma lor probabil din comoditate, de ce ar fi acest lucru un impediment in vinderea unor servicii de calitate?
Cu siguranță este al lui, altfel cum să ne explicăm că pe prima pagină a site-ului este un clip care-i încărcat pe canalul Matei Irinel Offișhăl?
, sa speram macar ca invata ceva din treaba asta... Vad atatia pusti care incearca sa isi promoveze "afacerea" prin metode de genu asta de parca userii de pe forumuri genul seopedia sunt prostanaci toti...
Cred ca am incercat si eu asa ceva pe la 16 ani, si mi-am dat seama ca mai mult rau imi fac si am preferat sa las clientii sa scrie in diverse locuri.
@Matei
Un client fericit cu ce ii oferi o sa fie o reclama de 10 ori mai buna decat 100 de topicuri de genul asta. Toti care am facut la un moment dat o afacere de orice fel stim ca e greu sa atragi primii clienti, dar sunt metode mult mai bune decat topicuri de genu asta![]()
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Ne crede prosti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)