Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Problema grava cu Romarg

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de inscaun Vezi Post
    Nu a fost activ. Ce legatura are?
    Pai are, ca singura lor problema este ca au facturat un serviciu inexistent. Tu nu ai verificat, ei fac totul automat.

E similar cu o asigurare rca incheiata si platita, fara ca ea sa existe. Daca nu ai accident, nu realizezi ca nu exista

Iti poti recupera banii si atat.

E super nasol pentru tine, dar sincer, daca te obisnuiesti sa adaugi o pagina simpla pe toate site-urile pe care le ai, scapi de astfel de probleme.

Citat Postat în original de revenco_andrei Vezi Post
    Spune-le ca esti dispus sa dai un comunicat de presa. Chestia asta o sa le distruga reputatia si credibilitatea. De fapt... dupa povestea asta este foarte clar ca nu mai au pic de credibilitate - probabil cel mai bine este sa cumperi direct prin rotld si gata.
    Si ce sa faca romarg? Sa preia domeniul altuia? Cum vezi tu rezolvarea? Sa plateasca o suma x, evaluata de o negociere pentru potentialul unui domeniu? Sau cum?

Romarg are reclama negativa destula, nu-si bat capul.

Astazi dupa ce am batut palma cu un client pentru un site cu un domeniu premium din portofoliul meu, cumparat de la Romarg in 2013 - Aflu cu stupoare ca domeniul nu este la mine?!?! ci este inregistrat de altcineva, alt registrar in acest moment:

Registrar: Globe Hosting Inc.
    Data Înregistrării: 2014-02-21 17:21:04

Eu am factura, si dovada platii cu cardul din 2013 la Romarg
    Data Platii Metoda de plata Document de plata Suma platita
    2013-09-17 19:53:59 Plata Card - PayU 17911250 171.18 RON (38.40 EUR)

Ce pot sa fac in acest sens?

De curiozitate, domeniul este inregistrat de noul propietar, in ce data si la ce ora?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    353
    Putere Rep
    37

Implicit

Tom, faptul ca Romarg are deja destula reclama negativa nu este relevant. Faptul ca un infractor comite o noua crima nu trebuie sa ramana nepedepsit doar pentru faptul ca deja dosar penal.

In acelasi timp Romarg trebuie sa plateasca o despagubire. Pe langa faptul ca a facturat un serviciu inexistent, prejudiciul poate fi mult mai mare (in functie de numele respectivului domeniu). Cat despre comunicatul de presa si incercarea de a promova acest gen de problema tine cont ca informatia ar putea fi foarte folositoare altor webmasteri, pentru ca nu se mai trezi si altcineva intr-o astfel de situatie.
    Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    De curiozitate, domeniul este inregistrat de noul propietar, in ce data si la ce ora?
    Registrar: Globe Hosting Inc.
    Data Înregistrării: 2014-02-21 17:21:04

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pai are, ca singura lor problema este ca au facturat un serviciu inexistent. Tu nu ai verificat, ei fac totul automat.

E similar cu o asigurare rca incheiata si platita, fara ca ea sa existe. Daca nu ai accident, nu realizezi ca nu exista

Iti poti recupera banii si atat.

E super nasol pentru tine, dar sincer, daca te obisnuiesti sa adaugi o pagina simpla pe toate site-urile pe care le ai, scapi de astfel de probleme.
    Nu prea e acealasi lucru ca si polita rca.

Tom stii ce este ciudat, am mai bine de 100 de domenii luate de la ei, si nu mi s-a intamplat niciodata asta... chiar daca este automat, functioneaza.
    Acum sa zicem ca a fost o problema de sistem, in cateva luni ei nu se regleaza cu ICI (am atatea domenii, trebuie sa dau atatia bani..) - si sa reiasa lipsa unuia? sau poate sunt mai multi in situatia mea si nu au aflat inca de problema?

Adica ei cum mi-au luat banii daca nu au livrat?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Nu prea e acealasi lucru ca si polita rca.

Tom stii ce este ciudat, am mai bine de 100 de domenii luate de la ei, si nu mi s-a intamplat niciodata asta... chiar daca este automat, functioneaza.
    Acum sa zicem ca a fost o problema de sistem, in cateva luni ei nu se regleaza cu ICI (am atatea domenii, trebuie sa dau atatia bani..) - si sa reiasa lipsa unuia? sau poate sunt mai multi in situatia mea si nu au aflat inca de problema?

Adica ei cum mi-au luat banii daca nu au livrat?
    Nu ma intelege gresit, sunt de partea ta aici, doar ca e un produs cu valoare fixa: taxa de inregistrare. Valoarea lui este cu siguranta mult mai mare, dar doar pentru tine (sau noi ceilalti din online).

Si eu am 30 de domenii anuale la ei, toate sunt (erau) ok. Chiar le verific maine, e posibil sa fie totusi o problema tehnica, fiind totul automat, sa apara alt nume, dar platit de tine. Mai ales ca data si ora sunt identice.

Eu zic sa incerci sa mergi pe pista asta: tu ai inregistrat si platit domeniul la ei, ei din script au pus alte date de contact. Sunt sanse de 1 la 1 miliard ca X sa inregistreze cu tine in acelasi timp. Deci cred ca e o problema tehnica, mai ales ca "noul" propietar nu a pus nimic pe domeniu din 2012.

Cere acces la domeniu, ca e platit de tine. Mergi pe discutie normala momentan, dupa o dai in altele
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    40
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu nu inteleg, pai si la mine apare la Registrar:Abo Net SRL la domenii cumparate prin abonet.ro , aia ce inseamna ca nu sunt alea mele ? E normal sa apara ei ca Registrar dar domeniile sunt ale mele pe numele meu. Asa si in cazul tau. (cred)
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

Totusi cand se finalizeaza discutiile, daca nu reprezinta o problema, posteaza rezultatul final al situatiei.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Verifica sa vezi ale cui sunt ns-urile, email, telefon, sa nu fi inregistrat in contul tau dar cu plata anuala,
    Cand este cu plata anuala la ROTLD apar datele registratarului
    Dar nu stiu ce va mananca sa tineti domeniile la romarg, eu am renuntat la serviciile romarg dupa doua probleme
    Mai am un prieten care are mereu probleme cu el, ii suspenda la cateva luni contul pentru neplata chiar daca el are platit pe 2 ani, trebuie sa le trimita mereu email cu dovada platii
    La un client a schimbat contul de hosting pe numele altei persoane, s-a trezit ca nu isi putea accesa contul, si romarg ii cereau sa se duca la cel pe numele caruia este contul sa ceara acordul sa treaca contul pe numele lui, nu s-a putut intelege cu ei, ei pretindeau ca a sa fost dintotdeauna chiar daca a aratat facturele anterioare pe acel cont ca sunt pe firma sa
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

seometrix este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    21st August 2014
    Vârstă
    41
    Posturi
    27
    Putere Rep
    22

Implicit

Iti recomand sa consulti un avocat inainte sa iei orice actiune sau sa le faci reclama proasta. In situatia ta, clar ai castig de cauza si lucrurile se pot rezolva destul de usor in momentul in care ai
    dovezi ca esti proprietarul de drept.

Good luck!

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de seometrix Vezi Post
    Iti recomand sa consulti un avocat inainte sa iei orice actiune sau sa le faci reclama proasta. In situatia ta, clar ai castig de cauza si lucrurile se pot rezolva destul de usor in momentul in care ai
    dovezi ca esti proprietarul de drept.

Good luck!
    Recomand acelasi lucru.

Din experienta mea, nu ii poti da in judecata decat pentru un prejudiciu care poate fi clar dovedit si masurabil, si cred ca maximul pe care il poti obtine este contravaloarea taxei de inregistrare.
    Adica mai nimic.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Fugiti de romarg.ro si despregazduire.ro
    De lovelife în forumul Hosting
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 3rd February 2015, 01:14
  2. Problema grava ? scadere in trafic si in serps
    De Ionut D în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd May 2010, 10:58
  3. Cat de grava e situatia?
    De ciprian2006 în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th June 2009, 18:15
  4. Problema grava spam !
    De Acrono în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th June 2008, 21:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.