Postat în original de
inscaun
Nu a fost activ. Ce legatura are?
Pai are, ca singura lor problema este ca au facturat un serviciu inexistent. Tu nu ai verificat, ei fac totul automat.
E similar cu o asigurare rca incheiata si platita, fara ca ea sa existe. Daca nu ai accident, nu realizezi ca nu exista
Iti poti recupera banii si atat.
E super nasol pentru tine, dar sincer, daca te obisnuiesti sa adaugi o pagina simpla pe toate site-urile pe care le ai, scapi de astfel de probleme.

Postat în original de
revenco_andrei
Spune-le ca esti dispus sa dai un comunicat de presa. Chestia asta o sa le distruga reputatia si credibilitatea. De fapt... dupa povestea asta este foarte clar ca nu mai au pic de credibilitate - probabil cel mai bine este sa cumperi direct prin rotld si gata.
Si ce sa faca romarg? Sa preia domeniul altuia? Cum vezi tu rezolvarea? Sa plateasca o suma x, evaluata de o negociere pentru potentialul unui domeniu? Sau cum?
Romarg are reclama negativa destula, nu-si bat capul.

Postat în original de
inscaun
Astazi dupa ce am batut palma cu un client pentru un site cu un domeniu premium din portofoliul meu, cumparat de la Romarg in 2013 - Aflu cu stupoare ca domeniul nu este la mine?!?! ci este inregistrat de altcineva, alt registrar in acest moment:
Registrar: Globe Hosting Inc.
Data Înregistrării: 2014-02-21 17:21:04
Eu am factura, si dovada platii cu cardul din 2013 la Romarg
Data Platii Metoda de plata Document de plata Suma platita
2013-09-17 19:53:59 Plata Card - PayU 17911250 171.18 RON (38.40 EUR)
Ce pot sa fac in acest sens?
De curiozitate, domeniul este inregistrat de noul propietar, in ce data si la ce ora?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.