Salut,
Imi recomanda cineva de unde sa cumpar un VPS managed in Romania? Cei care aveti deja, sau care ati avut ?
Multumesc!
Salut,
Imi recomanda cineva de unde sa cumpar un VPS managed in Romania? Cei care aveti deja, sau care ati avut ?
Multumesc!
Ultima modificare făcută de Nichita; 23rd November 2013 la 15:01.
Incearca titluri mai sugestive pe viitor, gen "recomandare VPS managed", ne scapi de dat click cand nu stim.
Retired
@Catalin - scuze!
Nu stie nimeni ? Nu ofera nimeni asa ceva in Romania ?
intovps ... 12$ cpanel/luna
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
am gresit , scuze
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ce asteptări ai de la compania ce-ți va furniza acest serviciu ?
Una e să ai management doar la sistemul de operare și să-ți instalezi/gestionezi aplicația proprie și alta e (de exemplu) un serviciu de "managed magento", în care ai acces doar la partea de administrare a magazinului virtual.
my 2c
Eu am de la mxhost.ro am avut si de la spatiul.ro
Dar daca ai nevoie de chestii mai complexe nu te ajuta, nu neaparat pentru ca nu vor dar e posibil sa nu se priceapa
Eu il mai pun si pe puthre la treaba (il platesc) pentru ce mai am nevoie de mangement
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cred ca cel mai rentabil este iei host la o firma mica, una care ofera un suport foarte bun, in general cei care sunt noi pe piata(doar 2-3 ani), sunt mai atenti, eu personal asa am facut.
Si in parelel poti vorbi cu un amic,un cunoscut sau cineva care iti este recomandat pentru a-l plati ocazional pentru a-ti face modificarile necesare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)