Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Hosting: Apache vs LiteSpeed

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pe mine nu m-a suparat mesajul, ci m-a suparat ca mi-ai dat negativ si nu pentru ca incerc sa fiu pe verde sau ceva, ci din singurul fapt ca pe langa faptul ca ai fost , sa zic civilizat, offtopic , te-ai si obosit apasan butonul de negativ.
    Referitor la consola vs cpanel e vb de gusturi de timp de securitate etc. eu sunt programator dar incetul cu incetul am ajuns sa lucrez si putin la consola, dar pentru mine cpanelul e suficent.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    As fi vrut mai multe detalii legate de diferentele vizibile intre hostingul bazat pe Apache vs LiteSpeed. A facut cineva trecerea / comparatie intre viteza de incarcare inainte / dupa trecerea la LiteSpeed?

Intreb asta pentru ca aparent exista diferente enorme intre performantele acestor platforme.

Web Server Performance Comparison: LiteSpeed 2.1 VS

M-ar interesa de asemenea o recomandare de hosting shared (testat) cu IP de US si LiteSpeed implementat.
    Poti incerca in US eleven2 pentru shared cu litespeed, am folosit si eu dar strict pentru teste. Pe shared nu stiu daca te ajuta pe tine, ajuta mai mult furnizorul

Pentru uz propriu probabil cu nginx+varnish+apache+php-fpm poti stoarce mai mult dintr-un server.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
    Pe mine nu m-a suparat mesajul, ci m-a suparat ca mi-ai dat negativ si nu pentru ca incerc sa fiu pe verde sau ceva, ci din singurul fapt ca pe langa faptul ca ai fost , sa zic civilizat, offtopic , te-ai si obosit apasan butonul de negativ.
    Referitor la consola vs cpanel e vb de gusturi de timp de securitate etc. eu sunt programator dar incetul cu incetul am ajuns sa lucrez si putin la consola, dar pentru mine cpanelul e suficent.
    nginx e doar unul, plugin-uri de administrare ngix pentru cPanel, webmin, directmin, etc... sunt o gramada, unele pe bani, altele gratuite.

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

pai si eu ce am spus .... citeste primul meu post. Ca recomand nginx si recomand nginx cp .
    Mai este o chiestie: conteaza foarte mult daca tu trebuie sa instalezi nginx -ul si sa instalezi si plugin-ul si din cand in cand sa ii mai faci si update.
    Iar de exeplu daca ai cpanel sa alt soft de genul acesta e sa se si pupe cu el sa nu iti blocheze din host toate domeniile etc.
    Avantajul la nginx cp este ca il instalezi direct si nginx si plugin-ul de administrare din cpanel ... (nu e mare lucru buton de restart view erros si fisier de configurare), si alt avantaj e ca este foarte popular si se fac updateuri destul de dese au forum unde poti sa scrii unele probleme etc. (probleme nu numai de nginx ci si de implementarea cu cp-ul )

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Script waqtchdog apache
    De avram în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th September 2012, 17:20
  2. Statistici apache
    De StarNET în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th October 2010, 19:49
  3. Statistici apache
    De StarNET în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th October 2010, 19:49
  4. Log error pe Apache/Cpanel
    De woe în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th September 2007, 09:21
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •