Si daca cer copii dupa acte, acele copii nu pot sa fie false ?
A fost o perioada cu mai multi ani in urma cand trebuia sa dai o copie dupa "J" si "CUI" era dovada ca esti platitor de TVA.
Acum pentru contract si factura trebuiesc datele firmei (Adresa, CUI, IBAN si eventual datele persoanei desemnate de firma) ... si atat.
Daca iti iei hosting pe un nume fals, nu e mare chestie, dar daca dai copii false, se cheama fals in acte publice si e fapta penala. Crezi ca cineva se complica stiind ca e vorba de puscarie? Cel mai probabil se va muta la alt host. Probabil cei de la despregazduire exact pe asta mizeaza: cand au un client care li se pare suspect, cer documente, daca clientul e "curat" le da, daca nu se muta si ei scapa de stres.
Pai si de ce a fost ok ca persoana fizica si ca juridica nu mai este ok?
Ca fapt divers, am inregistrat prin ei un domeniu ro semi-premium, daca faceam pe un nume fals domeniul nu mai poate fi transferat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asta mi se pare bizar. Niste verificari in plus poate descuraja pe cineva care achizitioneaza hosting in vederea savarsirii unei infractiuni, insa mai degraba se pot obtine informatii (de ex. date de contact ptr verificare) despre firme decat despre persoane fizice.
Mai degraba ar fi trebuit sa fie invers.
Nu mai CAUT content writer
Au cerut "copie dupa C.I. si actele firmei"
C.I. poate fi justificat pentru ce ai scris mai sus, dar copie dupa actele firmei ? Daca falsifici CI sau restul actelor tot fapta penala e.
Cam singurul loc unde se cer actele firmei este la banca, dar acolo este cumva justificat, este vorba de bani si de cine are acces la ei, se verifica mandatul administratorului ... etc
Cred ca este putin dubios sa ceri actele firmei pentru hosting, mai ales ca ... "Plateam de pe card, cardul este inregistrat pe firma"
Mai repede cred ca prefera sa aibe clienti PF, nu firme .... pentru "optimizare" fiscala.
Am luat ceva domenii de la ei si nu mi-au cerut niciodata copii dupa nimic. Probabil s-au lovit de probleme si vor sa creasca masurile de siguranta. Oricum, la prima vedere ( dupa 1 an de colaborari cu ei ) par destul de seriosi.
Nu sunt! iti zice unul care s-a trezit cu un cont inchis care avea 100 E in el din promovareAm luat ceva domenii de la ei si nu mi-au cerut niciodata copii dupa nimic. Probabil s-au lovit de probleme si vor sa creasca masurile de siguranta. Oricum, la prima vedere ( dupa 1 an de colaborari cu ei ) par destul de seriosi.
D R G
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)