Nu ai inteles, cat a fost pe nume de persoana fizica a fost ok, cand am cerut sa imi adaugi firma au aparut probleme sa imi ceara datele
PS mi-au inregistrat domeniu.ro pe nume de firma si atunci a fost ok
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
E simplu.
Ai platitor pers fizica, factura poate sa NU fie inregistrata, e decizia ta, oricum nu apare nicaieri. Tva-ul devine venit si profit implicit, nu taxe, nu conta, nu....
Ai platitor pers juridica, factura trebuie inregistrata, taxe, tva.......
E doar o parere generala, nu are legatura cu firma respectiva.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Pai si de ce a fost ok ca persoana fizica si ca juridica nu mai este ok?
Ca fapt divers, am inregistrat prin ei un domeniu ro semi-premium, daca faceam pe un nume fals domeniul nu mai poate fi transferat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asta mi se pare bizar. Niste verificari in plus poate descuraja pe cineva care achizitioneaza hosting in vederea savarsirii unei infractiuni, insa mai degraba se pot obtine informatii (de ex. date de contact ptr verificare) despre firme decat despre persoane fizice.
Mai degraba ar fi trebuit sa fie invers.
Nu mai CAUT content writer
Am luat ceva domenii de la ei si nu mi-au cerut niciodata copii dupa nimic. Probabil s-au lovit de probleme si vor sa creasca masurile de siguranta. Oricum, la prima vedere ( dupa 1 an de colaborari cu ei ) par destul de seriosi.
Nu sunt! iti zice unul care s-a trezit cu un cont inchis care avea 100 E in el din promovareAm luat ceva domenii de la ei si nu mi-au cerut niciodata copii dupa nimic. Probabil s-au lovit de probleme si vor sa creasca masurile de siguranta. Oricum, la prima vedere ( dupa 1 an de colaborari cu ei ) par destul de seriosi.
D R G
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)