incearca AWS (amazon webservice), iesi undeva la 60$/luna pentru cea mai slaba configuratie
incearca AWS (amazon webservice), iesi undeva la 60$/luna pentru cea mai slaba configuratie
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Totusi,
Avand in vedere ca vreau sa ofer un serviciu gratuit nu as baga mai mult de 20E pe luna ...
De ce sunt astia asa de dubiosi de ieftini ? VPS HOSTING | WINDOWS HOSTING VPS | VPS WINDOWS ROMANIA - GlobeHosting
Altcineva mai recomanda?
Oare ca sa ies mai ieftin as putea sa hostez vps-ul pe calculatorul personal?
Deci, o sa dau mai multe detalii
Vreau sa fac un convertor de cod de la mql4 la mql5 (un limbaj de programare la altu). Pentru a compila automat noile fisiere trebuie sa rulez exeul compilatorului,
O solutie mai era sa fac un program desktop, care se conecteaza la o baza de date si preia fisierele si le compileaza local si apoi le urca pe ftp, numai ca nu sunt multi care dau acces la MySQL remote.
Eu as merge pe o aplicatie in totalitate web.
//Later
Am uitat sa precizez ca cei care au facut aplicatia din care este exeul se lauda ca este compatibila cu linux si wine..
Ultima modificare făcută de dudu_tux; 24th December 2012 la 21:12.
Nu stiu de ce imi bat capul.. Poate ca imi e teama ca o sa intampin probleme cu aplicatia pe wine.. Trebuie sa testez
Si pentru VPS pe linux ce ati recomanda cu preturi mai bune?
Ti-am dat o oferta mai multe decat generoasa la giga-international. Am testat serviciile si sunt ok. Se incadreaza in bugetul tau. Poti incerca si la hetzner dar eu nu am lucrat cu ei.
Pentru Romania gasesti o oferta complexa aici. Ai avantajul ca vorbesti aceeasi limba cu ei. Eu am lucrat cu mxhost, hostzilla (nix servers), newhost si am fost multumit de servicii. As putea recomanda si xservers.
In strainatate o sa gasesti si oferte mai ieftine dar cred ca se face over selling. Din ce am inteles colegul Netul colaboreaza cu cei de la IntoVPS si e multumit de servicii.
Eu sunt multumit de VPS-ul Windows de la Globehosting, tine chiar si 3-5 useri conectati simultan la o aplicatie de tip teamwork cu 1G ram. De notat faptul ca in configuratia originala ai maxim doua conexiuni RDP.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu am inteles ca intrebarea era despre VPS pe windows, pentru cei care folosesc asa ceva. Lasand deoparte diferenta dinre 20 si 156 (cred ca oricine poate sa caute preturi pe net), vreau sa te intreb daca ai sau ai folosit vps pe windows. Eu folosesc hosting pe Windows si am VPS pe Windows de cand a aparut. E aceeasi discutie ca la hosturile pe linux, ai si la 2 euro si la 200. Eu am zis de un hosting fiabil, si crede-ma ca am incercat toate hosturile romanesti. Nu crezi ca sunt nebun sa dau dau mai mult decat dublu pe hosting, degeaba. Poti tu sa-mi garantezi ca daca iau hostingul ala de 20E o sa-mi mai merga site-urile? La QSH din 1996 am avut doar 48 h downtime, si alea "planned maintenance", anuntate din timp. O comparatie corecta de pret era, daca vrei, cu Windows Azure.
Hmm..deocamdata cred ca o sa incep un un shared hosting si o sa scot din calcul compilarea pentru ca scriptul nu este inca gata si o sa fie o perioada beta.. (Acum sa vedem cum rezolv cu numarul minim de mailuri pentru ca toti cei care incarca fisiere primesc automat un mail si de exemplu la jostul actual am 200 de mailuri pe ora.Nu stiu daca cifra este mare/mica pentru ce am eu nevoie, dar daca serviciu ajunge sa fie destul de utilizat nu cred ca o sa imi ajunga.
O sa incerc o luna pe shared vps sa vad cum se misca si o sa cresc apoi la alt shared sau la vps..in functie de nevoi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)