Tocmai mi-am adus aminte ca nu am backup recent pentru niciunul din site-uri.
Tocmai mi-am adus aminte ca nu am backup recent pentru niciunul din site-uri.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Sa tot fie vreo ora.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
In mod clar nimanui nu ii convine situatia si nu as vrea sa fiu in pielea varfului de piramida unde se canalizeaza toate .. 'vorbele' dar si daca ne crizam, nu cred ca rezolva situatia. N-as vrea sa cobesc dar ... nu stiu daca se revine la normal mai repede de ... 45min-1h tinand cont ca nu acolo este veriga slaba.
Poate ne relateaza Dan, "de la fata locului"
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
SA inteleg ca ai back-upFericitule
![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@EHR - nu imi permit sa ma duc peste ei sa ii intreb, imi imaginez ca sunt disperati. Datacenterul face si colocare, servere inchiriate, companii mari, backupuri... deci noi suntem ultima lor problema.
Am incredere in ei pentru ca au fost mereu cu suportul la nivelul cel mai ridicat. As fi preferat sa vad totusi un comunicat pe unul din canalele de comunicare externe - twitter, facebook sau aici. Sa nu stam cu frica.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)