Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Vreau sa achizitionez un dedicat si nu sunt decis inca de unde

Afișare hibrid

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Post Vreau sa achizitionez un dedicat si nu sunt decis inca de unde

Salut,astazi vreau sa achizitionez un dedicat si optez intre nixservers si hetzner.de ce parere aveti despre serviciile celor doua firme ? ce imi recomandati ? altceva in afara de cele doua dar care sa fie accesibile raportat la calitate,pret ?

Am gresit eu cand am scris.. am "mancat" e-ul
    Ultima modificare făcută de Yahweh; 14th March 2012 la 13:49.

metrix1977 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th September 2006
    Vârstă
    49
    Posturi
    252
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

salut!
    nu stiu ce vezi tu pe htzner.de ..eu vad reclame. Deci, htzner.de pica

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca vrei pentru site-uri romanesti nu indic sa cumperi de la htzner.de, si parca ei au desktopuri facute "servere", ai mai multe alternative romanesti de care nu am auzit sa se planga lumea, srv.ro , hostway.ro si ceva ieftin parca era la profisol.ro.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Metrix si phoeniXman spuneti ca habar nu aveti de hetzner si dupa spuneti ca pica, nu vorbiti aiurea!

Yahweh iti recomand 100% ca hetzner e cea mai buna companie de servere dedicata din LUME! ca si hardware pt servere sunt cu mult peste multe companii din SUA mai ales din RO. Preturile sunt cu mult sub cele din RO.
    Este o firma nemteasca, AU CEA MAI BUNA SI AVANSATA PLATFORMA DE CONTROL A SERVERELOR decat toate companiile de hosting pe care le cunosc (si cunosc destul de multe.)

Nu te uita ca sunt in Germania si cei de mai sus iti spun ca pt RO ai nevoie neaparat de hosturi din RO. Da si tu un ping la hetzner.de si o sa vezi ca latencyul este de 40-42 ms , o diferenta de maxim 30 ms decat cele din RO(si pentru un server de web este foarte mic).
    Eu nu vorbesc in lipsa de cauza ca alti, detin servere dedicate de top de la ei, au cea mai mica rata de dropdown network pe care am testato vreodata, au incluse 10TB banda de transfer lunar fara costuri suplimentare pt serverele middle-top, si cel mai important suportul este de nota 10, in sensul ca nu am patit niciodata sa imi spuna ceva de genu " nu stim" cand am patit lucruri nasoale de tip hardware sau anumite anomalii.

Daca vrei sa folosesti serverul pt situri web si nu servere de jocuri, desi eu le folosesc si pt serverere de lineage si situri web, nu iti fa griji ca e in Germania, din contra ai avantaje mult mai mari fiindca e in Germania decat in RO pt cei care au conexiuni de internet si nu au metropolitane , etc.

Nu vreau sa intru in detalii despre diferenta de performanta pe care o ai fata de RO,insa imi poti asculta sfatul si nu vei fi deloc dezamagit.
    PS: Mai ieftin decat hetzner.de nu gasesti nicaieri pe planeta,la pariu asta(am cautat eu de mi-au sarit capacele ) pentru ca ei au curentul electric 100% gratuit eco, au cele mai multe si mari datacentere din EU si sunt in top pe glob.

Daca vrei sa iti dau un sfat pt ce server sa iti alegi spune-mi pentru ce tip de situri ai nevoie si cati vizitatori vrei sa atingi maxim cu ei(o suma mai realistica)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

PhoeniXman pretul de instalare difera in functie de server,spre exemplu pentru serverul pe care vreau eu sa-l iau nu trebuie sa platesc nicio taxa de instalare.
    deadworldisee am observat ca serverele vin instalate si cu webmin pe care eu il voi dezinstala iar in locul lui sa instalez kloxo pentru ca este gratuit si din cate am vazut in demo foarte bun.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult deadworldisee pentru ca m-ai luminat.Pe dedicat vreau sa mut frapex.ro si cichicean.com vizitatori undeva la 1500-2000 unici / zi ambele poate chiar mai putin,eu ma gadeam ca pentru inceput AMD Athlon 64 X2 6000+ RAM 4x 2048 MB DDR2-667 PC-5300 RAM Hard disks 2x 750 GB SATA HDD (Software-RAID 1) la 60 de Euro ar fi perfect.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Pheonixman deci stai relax, sunt programator, stiu sa optimizez foarte bine multe tipuri de baze de date si sa eficientizez resursele de care are nevoie o anumita aplicatie, stiu foarte bine ce poate un amd si un intel cand le dai taskul X, si crede-ma am avut situri, aplicatii si servere MMORPG, cu peste 200 000(vizitatori web, si sute de "playeri online" simultan and bla bla bla).Am experienta foarte mare in administrarea de servere, am scris functii php din C and lot of stuffs.Nu vreau sa fac o competitie cu tine aici cine are dreptate sau nu, eu doar ajut omul, si daca yahweh o sa vrea o sa il ajut sa isi instaleze pe el cele mai free platforme de management si cu mult mai stabile decat CPANEL pentru care tu ai da bani.
    Scuze de posturile astea, insa ma repet, nu vreau sa transformam threadul asta intr-o competitie, care pe care.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@PhoeniXman gaseste te rog configuratia aia la o alta firma ca sa putem compara preturile dupa.Hai te rog, fa asta

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

deadworldisee nu trebuie sa faci atac de panica aici pe forum, mai citeste odata ce am scrie eu, vezi ca vorbesti numai balarii
    Este o firma nemteasca, AU CEA MAI BUNA SI AVANSATA PLATFORMA DE CONTROL A SERVERELOR decat toate companiile de hosting pe care le cunosc (si cunosc destul de multe.)
    S: Mai ieftin decat hetzner.de nu gasesti nicaieri pe planeta,la pariu asta(am cautat eu de mi-au sarit capacele ) pentru ca ei au curentul electric 100% gratuit eco, au cele mai multe si mari datacentere din EU si sunt in top pe glob.
    Doamne feresti , eu cred ca statea unul de la hetzner cu pistolul la capul tau in timp ce scriai, nu sunt cei mai tari nu au cea mai tare infrastructura, bla bla, sunt firme mult mai tari in romania, preturi mult mai bune si vorbesc romaneste, poate ca ai tu cinestie ce servere de joculete si site de prezentare joculet care necesita cel mai best server din cartier.

Edit:

ca pentru inceput AMD Athlon 64 X2 6000+ RAM 4x 2048 MB DDR2-667 PC-5300 RAM Hard disks 2x 750 GB SATA HDD (Software-RAID 1) la 60 de Euro ar fi perfect.
    Nu-ti indic sa cumperi server pe AMD, uitate cat te costa o instalare si apoi mai vorbim cat de ieftin e la nemti, crezi ca tu doar cumperi un server si arunci site-urile pe el?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Singura problema cu hetzner este ca sunt desktop-uri facute servere, cum spunea cineva mai sus. Dar asta sincer nu mi se pare un impediment atat de mare, la preturile pe care le practica baietii. Cand o sa migrez spre dedicat, nu o sa am niciun dubiu in a-mi lua de la ei.

Daca ar fi maine sa-mi iau dedicat, tot de la hetzner mi-as lua, deci eu asta iti recomand. Daca iti permite buzunarul poti incerca si la companii mai renumite, unde sunt si managed, dar nu stiu daca merita diferenta de bani.

@PhoeniXman Vorbesti prostii. Daca tu-mi gasesti mie dedicat la 49 euro pe luna cu specificatiile de aici: http://www.hetzner.de/en/hosting/pro...rootserver/ex4, atunci esti cel mai tare. Ai bani de dat aiurea firmelor din ro, n-ai decat. Multe firme din ro nu sunt decat niste glume proaste, putine sunt care ofera si calitate. Iar de preturi, in ro preturile sunt in general mult mai mari decat in afara.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Pai la astea 2 situri si sa zicem ca mai pui 2 asemanatoare iti ajung cu varf si indesat pe asta Hetzner Online AG: vServer VQ 7 asta daca instalezi apache care nu prea straluceste, desi iti recomand litespeed.
    Oricum asta costa 8euro pe luna, dar acel core plus 512MB o sa iti ajunga mult timp. Dupa ce o sa ajungi la un 80-90% CPU load poti sa te gandesti la upgrade. De la 60 la 8 e diferenta mare.
    Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 14th March 2012 la 21:10.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 15th November 2009, 20:20
  2. inca mai sunt de astia
    De forapathy în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th March 2009, 16:03
  3. elodia.eu si elodia.name sunt inca disponibile
    De romania inedit în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th September 2008, 13:41
  4. Inca un redirect
    De blueeyesromanesti în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th August 2008, 00:34
  5. inca unul
    De Mascka în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 24th October 2006, 09:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.