elodia.eu si elodia.name sunt inca disponibile si nu inteleg de ce nu au fost inregistrate , pentru ca restul sunt ocupate !
elodiaghinescu.com , este singurul domeniu inregistrat !
elodia-ghinescu.com la fel !![]()
elodia.eu si elodia.name sunt inca disponibile si nu inteleg de ce nu au fost inregistrate , pentru ca restul sunt ocupate !
elodiaghinescu.com , este singurul domeniu inregistrat !
elodia-ghinescu.com la fel !![]()
cred ca lumea cauta pe google mai mult britney spears, carmen electra etc decat elodia ghinescu![]()
Dacă la OTV nu se mai vorbeşte de Elodia atunci nu mai caută nimeni pe Elodia.
În primul rând ţin să te anunţ că în momentul în care sunt la facultate nu am televizor, deci sunt rupt de media tv. Există unul în apartament dar nu mă interesează, cel puţin nu posturile româneşti. Dacă există emisiuni pe care aş vrea să le urmăresc mă uit pe net. În al doilea rând în cazul în care sunt acasă folosesc televizorul doar ca să adorm mai repede şi asta se întâmplă destul de rar. În al treilea rând Diaconescu am înţeles că a scos cu Elodia lui vreo 2 milioane şi ceva de euro oficial, nici nu vreau să mă gândesc cât a făcut neoficial cu o cameră video şi o garsonieră unde au fost aduse personaje penibile fapt care oricum nu mă interesează dar discută lumea şi cea mai bună reclamă e "din gură în gură". Acum că o mai fi sau nu o mai fi telenovela Elodia, doar ei şi cei ce trăiesc sau au trăit seară de seară în suspans.
parca s-a mai linistit putin fenomenul elodia dar stie danutz sa aduca serialul la viata![]()
Elodia.Eu ar putea fi folosit pentru un blog personal prin care elodia tine legatura cu faniidaca ar mentiona blogul la otv ar veni 1k unici/zi constant doar sa vada ce mai scrie elodia pă net.
Daca elodia trimite sms-uri , nu vad de ce nu ar putea sa scrie pe blog !
De optimizare are cine sa se ocupe , ca doar suntem un forum de profesionisti !![]()
Azi am observat ca s-a redeschis discutia cu Elodia, cica divorteaza Cioaca![]()
Daca m-as pricepe eu as face un joc cu elodia si cioaca , unul nerecomandat minorilor !![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)