Nu mi-au suspendat contul. Daca citeai cu atentie observai treaba asta. Site-ul este nou nu am instalat nici un plugin, o simpla instalare de wordpress, dupa care au inceput problemele.
A fost raspunsul unei domnisoare care probabil habar n-are cu ce se mananca treburile astea. Pentru ca ulterior m-a contactat un alt angajat sa-mi propuna sa ma mute pe alt server.
Cu siguranta nimeni nu isi asuma responsabilitatea sa ofere unui client un raspuns negativ, in cazul in care totul era OK. Chiar daca era nou angajata, atata timp cat siteul nu respecta parametrii oferiti de contul tau de hosting ea a fost nevoita sa respecte regulamentul intern, o sa intelegi asta la primul job de acest fel.
Cat despre site, esti sigur ca site-ul era ok? Esti sigur ca ai avut permisiunile fisierelor alocate in cel mai corect mod ? Esti sigur ca pe acel hosting rula doar websiteul cu pricina ? Intrebari de acest fel sunt multe.. totusi sunt de parere ca nimeni nu iti inchide siteul atata timp cat este ok.
Repet. NU mi-au inchis site-ul si nici Nu mi-au suspendat contul. Pur si simplu serverul se incarca foarte foarte greu. Si in Cpanel cand vroiam sa fac o modificare, stateam 1 minut pana raspundea la respectiva comanda. Luni de zile nu am avut probleme de acest gen, am instalat si testat diverse scripturi pe acest cont.
Am cat de cat habar de aceste setari si in plus, era doar wordpress instalat, nici macar un post nu era publicat. Si da, sunt sigur ca nu ruleaza alte site-uri. Nu sunt chiar un incepator. Cred ca are legatura cu numarul mare de conturi gazduite pe acelasi server. Ulterior ei mi-au recomdandat sa ma mute pe alt server. Daca era vina mea, sau vreo eroare la unul din site-uri, sunt sigur ca mentionau treaba asta, mai ales ca dupa vreo 10 mesaje adresate si raspunsuri evazive din partea lor, imi cam pierdusem un pic calmul.Cat despre site, esti sigur ca site-ul era ok? Esti sigur ca ai avut permisiunile fisierelor alocate in cel mai corect mod ? Esti sigur ca pe acel hosting rula doar websiteul cu pricina ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)