29th February 2012, 14:37
0 out of 2 members found this post helpful.
Salut,
Iti recomand cu incredere smart-hosting.ro
Au pachete de gazduire la 4.95 €/luna cu spatiu 6 GB, Addon Domains: NELIMITAT, trafic web: NELIMITAT, defapt restul facilitatilor sunt NELIMITATE.
Sunt printre primii la viteza (servere puternice, bandwith mare) din Romania.
Eu zic sa arunci un ochi la ei pe site.
P.S: nu au down time...pe testate.
29th February 2012, 15:21
1 out of 3 members found this post helpful.
@Bruzi: Lauda de sine, nu miroase bine. (si daca as avea legatura si as specifica, pe urma mi-ati spune ca e publicitate...nici cum nu e bine) 
Daca sunt servicii bune, recomand. 
Corect?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@cristi_kenzo: Asa cum zice si Bruzi, poti sa le ceri un full backup iar mai apoi, unde ai sa muti domeniile, poti sa ii rogi sa iti dea restore la cont dupa ce in prealabil le-ai furnizat arhiva cu backup-ul.
Asta e varianta cea mai rapida si cea mai simpla.
Daca nu, le ceri full backup-ul (e o arhiva), acolo vei gasi folderele care te intereseaza pe tine, "home" ceea ce reprezinta "public_html", "mysql" unde sunt bazele de date, si "mail" unde ai e-mailurile.
Urci continutul, refaci bazele de date, importi bazele de date, e-mailurile.
Cam asta e in mare.
Complicat nu e doar ca variabta a II-a necesita mai mult timp.
@gabrieltmsc: Plauzibil.
Se poate intampla sa "pice" un domeniu atunci cand este mutat.
De ce se intampla acest lucru? DNS-urile, la orice mutare, trebuie sa se propage si aceasta propagare nu ar trebui sa dureze mai mult de 48 de ore; aici depinde si de providerii de internet care trebuie sa isi dea restart la resolverele de dns, de aceea la mutarea domeniilor unii useri pot accesa domniul, altii nu (nu s-a propagat in retaua respectiva).
Ultima modificare făcută de xlucyano; 29th February 2012 la 15:27.
29th February 2012, 16:20
0 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Bruzli
Da, hai la mine, sunt cel mai bun - asa se face.
1. Postarea ta nu face obiectul discutiei si nu cred ca cristi_kenzo, cel care a deschis acest topic, asta vrea sa afle.
Pe de alta parte ai dreptate, da, reclama este sufletul comertului si da, asa se face.
2. Am dreptul la libera exprimare, conform Constitutiei Romanei in vigoare, de aceea sunt LIBER sa spun CE vreau atat timp ca nu lezez integritatea alor persoane, etc...
2.a: In consecinta pot sa LAUD pe cine vreau!
2.b: Tu faci afirmatii nefondate, presupuneri, si pe langa mai si sustii fara argumente.
Cu scuzele de rigoare, nu-i frumos.
1st March 2012, 09:32
1 out of 1 members found this post helpful.