Vreau si eu recomandari pentru serviciul de hosting in Romania.
Vreau si eu recomandari pentru serviciul de hosting in Romania.
S-a mai discutat de sute de ori despre asta, s-au facut si poll-uri...
Eu recomand cu mana pe inima oricand si oricui mxhost.ro si zooku.ro (ex myhost)
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Da si tu un search inainte. Am vazut c-ai deschis topic peste topic
Ce Host Romanesc Folositi?
Sau mai simplu, categoria "Hosting" a forum-ului.
Nu m-a convins nicio oferta pana acum...concluzia e ca mai bine aleg un hosting in afara...multumesc
Nu te supara, dar toata lumea de pe forum tia spus parerea. Daca vrei altceva ofera detalii cu ce exact te intereseaza, daca nu .. Nu cred ca ai nevoie de zeci de topicuri daca nu iei in considerare nici o oferta.
Gratis nu iti da nimeni , la fel nici pt 2 lei ... Daca vrei ceva bun sa stii ca astea sunt preturile, daca vrei gratis incearca blogspot.
Lasa ca el cauta ceva de genul..10 centi pe 3 ani, domenii nelimitate, trafic nelimitat, server de 16gb RAM cu HD de 200GB SSD, disponibile doar pentru el.
Copilasi de 12 ani care n-au ce face....De asta era bine sa ramana scrisoarea de intentie..scapam de pokemoni
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Fiecare are dreptul sa intrebe ce vrea, dar nu in 20 de topicuri.. cu motivul ca nu ii convenea nici o oferta. Rog un admin sa inchida astfel de topicuri !!
Pai si numarul de posturi din ce altceva sa se faca?![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
goana dupa posturi are efecte adverse, a se vedea reputatia domnului![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)