Am primit astazi un spam pe mail de la newhost cu oferta lor de gazduire gratuita un an in 2012, daca iei domeniu .ro de la ei. Trecand peste faptul ca este spam, nu m-am inscris niciodata la newsletter-ul lor, are careva gazduire de la ei, merita?
Am primit astazi un spam pe mail de la newhost cu oferta lor de gazduire gratuita un an in 2012, daca iei domeniu .ro de la ei. Trecand peste faptul ca este spam, nu m-am inscris niciodata la newsletter-ul lor, are careva gazduire de la ei, merita?
Signatura lipsa
Sunt buni, cred ca au cele mai rapide servere din Romania.
Singura problema este ca, au down time-uri destul de dese.
A trebuit sa-mi mut magazinul online de la ei dar am in continuare site-uri mai micute la ei.
Un plus ar mai fi ca esti in acelasi data center cu Google.
Eu am 3 site-uri mici la ei si merg ok, nu le monitorizez ca uptime, pentru ca sunt prea mici, si nici nu am avut probleme tehnice care sa necesite interventia lor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Aha. Multumesc pentru raspunsuri. Nu ma ajuta prea mult viteza, daca sunt downtime-uri dese. Din motivul asta am plecat de la o firma de hosting, tocmai pentru ca picau foarte des site-urile, desi era viteza buna. Teoretic vreau sa pun niste site-uri serioase, de aceea downtime-urile sunt un factor negativ in luarea unei decizii, dar am sa ii iau in considerare pentru niste site-uri micute, pentru ca acolo nu cred sa conteze cateva downtime-uri pe luna
Multumesc inca o data
Signatura lipsa
Nu mai deschid alt post, o sa postez aici.
newhost.ro isi schimba site-ul (sunt cei care au luat web.ro). Bun, treaba lor, au site nou, haos complet, dar noi suntem clienti de hosting.
O data cu site-ul nou apar problemele.
1. conturile nu mai merg, trebuie resetata parola.
2. ns-uri nu mai merg
3. ip-urile sunt schimbate.
Asa ceva?
1. schimb parola (logic, chiar nu avem nimic de facut azi)
2. deschid tichet suport (logic, chiar nu avem nimic de facut azi)
Si de aici incepe nebunia))
Vorbesc cu un domn: Ciprian Sandru, care face misto
Pe bune? Ciprian, facem misto, sau cum?Buna ziua,
Din cate observ in momentul de fata domeniile dvs. sunt configurate cu urmatoarele nameservere (ce nu ne apartin):
Nameserver: ns1.rositehost.com
Nameserver: ns1.rositehost.eu
Nameserver: ns2.rositehost.com
Nameserver: ns2.rositehost.eu
Pentru a remedia aceasta situatie este necesar sa schimbati aceste ns-uri cu nameserverele newHOST:
ns1.newhost.ro
ns2.newhost.ro
ns1.newhost.net
ns2.newhost.net
Ns-urile sunt ale voastre, LOGIC, altfel cum mergeau site-urile pana acum cateva zile?
Nu stiu de ce am impresia ca unii cred ca toti "astia cu site-uri" sunt prosti.
Buna ziua,
Dupa cum am precizat si in reply-ul anterior, nameserverele setate pe aceste domenii nu ne apartin si nu avem nici un control asupra acestora.
In ceea ce priveste schimbarea IP-ului ce apartine contului de gazduire acesta este posibil sa fi fost schimbat automat in urma unui failover automat. Cat timp sunt folosite nameserverele newHOST precizate anterior, aceste schimbari nu vor fi sesizate si nu va vor afecta.
Cu stima,
Ciprian Sandru
Senior System Administrator
Ciprian? Se aude?
1. ns-urile sunt ns-urile voastre.
2. Ip-ul schimbat inseamna implicit reevaluarea site-ului(nu toti vrem sa ne "caute" google zi de zi). Eu am un pachet de hosting la voi, pentru un singur motiv: CLASA DE IP!
De ce? Pentru ca am gazduite 2 site-uri, impingatoare. Rostul lor este sa "impinga" si sa nu deranjeze algoritmul Google. Cand ati schimbat IP, mi-ati facut o mare "favoare". Imi tineti site-urile jos si le mai si trimiteti la reevaluare!
Intelegi Ciprian / newhost?
Pe clienti cand ii anuntati? Ati schimbat doar 2 elemente esentiale din serviciul de hosting?
Aveam o parere buna despre voi, dar se pare ca usor-usor mergeti pe drumul celor de la xservers. Da, sunt multe gaste care cumpara servicii de hosting, dar in timp, tot noi cei cu "online" suntem cei care conteaza. Noi facem site-urile, noi le promovam, noi scriem despre hosting, etc.
Aviz celor care au hosting la newhost.ro, verificati site-urile, ip-urile, etc.
-------------------
Newhost, pe viitor daca vreti sa cresteti, aveti nevoie de servicii de calitate (pe langa servere, logic). Asta inseamna:
Buna ziua domnule X,
Am schimbat servererele, cu unele super performante, dar preturile raman mici! Datorita acestei schimbari, va rugam sa schimbati ns-urile de la site, pentru ca......
In acelasi timp, serverele noi, au clase de ip-uri noi. Clasa dvs o sa fie xxx.
O data cu site-ul nou, am pierdut parolele, asa ca va rugam sa va resetati parola.
Va multumit si blablabla.
Era greu?
Ultima modificare făcută de Tom; 16th April 2015 la 18:07.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)