Sunt clientul lor ( claus.ro = clausweb.ro ) de jumatate de an deja ( am ajuns la ei tot datorita unor probleme de hosting ) si am o parere foarte buna in ceea ce priveste modul cum abordeaza problemele tehnice si profesionalismul in general.
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Nu vreau sa le stric in vreun fel reputatia, dar le-a fost spart un server si le-a luat vreo trei zile sa puna backupurile de la siteuri. Dupa care mi-au zis sa verific daca mi-s ok toate siteurile. Si nu erau, deci nu stiu ce lucru de mantuiala e ala.
Asa ca am trecut pe mxhost.
Am avut si eu acum vreo 1 an si ceva hosting de la claus.ro si pot sa zic ca am fost nemultumit de serviciile lor si de supportul pe care ei ar fii trebuit sa il ofere unui client .
partial corect ce zice Empire (daca e vb de un eveniment de acum vreo 2 luni). La mine nu a avut nimic de suferit, doar la mailuri a trebuit sa reactivez folderele (nu am pierdut nimic din mail).
astfel de probleme cred ca sunt la toti, conteaza sa se rezolve repede si bine
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
Vedeti aici Find the fastest host in Romania
Nu stiu cat sunt de exacte datele, eu de curand am descoperit site-ul.
@metrix1977 - mi se pare o aberatie acel clasament. Iti zic si de ce ! Webfactor care are "speedrank 8" este gazduit in acelasi centru de date ca si MxHost care in clasamentul tau are "speedrank 1" .
De ce e diferenta asta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)