daca ai ip fix, si te blocheaza doar pe tine din diverse motive, poti solicita sa-ti adauge ip-ul in "whitelist" ca sa nu te mai blocheze
daca blocheaza si clienti fara motiv atunci e altceva
daca ai ip fix, si te blocheaza doar pe tine din diverse motive, poti solicita sa-ti adauge ip-ul in "whitelist" ca sa nu te mai blocheze
daca blocheaza si clienti fara motiv atunci e altceva
este posibil, dar am verificat si de pe alte pc-uri si cu gtmetrix . oricum luna asta o sa trec la rohost ... cred ..
IP-ul tau poate fi banat (blacklisted in firewall) din diferite motive: incercari nereusite de autentificare (cpanel, mail, ftp) sau configurare defectuoasa a clientului FTP. La fel de bine, daca ai incercat accesarea (tu, sau altcineva) de pe aceeasi clasa IP iar daca firewall baneaza IP-urile sub forma 123.456.* pe o perioada de X min/sec, rezultatul l-ai aflat deja. Filtrarile in masa apar atunci cand exista atacuri (sub diferite forme) asupra serverului respectiv iar firewall-ul (hardware sau software) permite accesul doar .. unui IP/request din .. 10 sau 20 sau 50 (invariabil).
Faptul ca nu poti accesa serverul, nu inseamna neaparat ca ai IP-ul banat/filtrat ci poate sa fie un moment de high server load si datorita faptului ca se misca mai greu, se mareste timpul de incarcare al unei pagini, iar daca ajunge la limita timeout-ului setat, iti da "Page cannot be displayed" (sau similar).
Nu spun ca ai sau nu dreptate, sau ca este sau nu normal ce s-a intamplat; doar ti-am aratat variante posibile pentru situatia data de tine.
Legat de titlul topicului, as recomanda RoHost.
Ultima modificare făcută de EHR; 6th October 2011 la 15:43. Motiv: corecturi
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Cei de la Hostico din cate stiu sunt seriosi. E posibil sa fie de la tine problema![]()
in progress...
Eu folosesc JustHost , si recomand tuturor , page load : 0.17 , deci foarte bun tinand cont ca nu este din romania .Probabil ca timpul asta se datoreaza faptului ca nu am foarte multi vizitatori in media de (100-200 pe zi) .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)