Multumesc frumos pentru raspunsuri. M-am hotarat sa aleg myhost, pachetul mediu. Sper ca totul sa fie OK.
Multumesc frumos pentru raspunsuri. M-am hotarat sa aleg myhost, pachetul mediu. Sper ca totul sa fie OK.
fastweb.ro clausweb.ro hostzilla.ro sau ch-center
Daca majoritatea vizitatoriilor sant din romamia alege hosting in ro, nu uita ca romania este locul 3 la broadband in lume, citeste aici: Romania, pe locul 3 in lume la viteza broadband-ului - IT - HotNews.ro , eu folosesc ssnet.ro si sant multumit.
poti incerca si la hostx.ro, nu ai probleme cu ei.
clausweb.ro - am trecut la ei de cateva luni si sunt foarte multumit ( Nu vreau sa mai mentionez cate am patit cu firma anterioara... am ramas cu sechele ).
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Și dacă vrei să găzduiești două siteuri, unul ce are majoritatea vizitatorilor din afară și unul care are majoritatea din România, e bine să alegi găzduire din România pentru amândouă?
xservers pachetul mic e bunicel, nu am avut probl si are si cpanel.
Eu iti recomand calduros mxhost, in primul rand pentru profesionalitatea de care dau dovada ori de cate ori ii contactezi.
Mai am host de la o firma, la care nu doresc sa ii fac public numele, insa vreau sa spun ca si in ziua de astazi astept un email cu explicatii pentru faptul ca nu mi-a mers hostingul (cu aproximativ 10 siteuri) in perioada sarbatorilor pascale. Aveti mare grija, nu va uitati numai dupa spatiu si trafic, ci in primul rand dupa renumele firmei si modul in care isi trateaza clientul.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)