Poate ajuta si asta:
Ce dezavantaje au domeniile .info ?
Poate ajuta si asta:
Ce dezavantaje au domeniile .info ?
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 6th April 2011 la 18:13.
Nu era premium, varsta de 5 luni maxim, pr 0. In fine, eu zic ca domeniile .info nu sunt bune doar din prisma iluziei de domeniu slab pe care o creeaza, dar ca rezultate, iti pot spune ca in cazul meu, cel putin, am reusit sa ma clasez mai bine decat unele site-uri de pe care imi luam sursele de articole.
Repet, vorbesc doar din experienta mea.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Dar ce are alegerea tld-ului cu Hostingul?
Strict dintre cele 2 extensii as alege .org dar as incerca pe cat posibil sa caut ceva pe .com daca continutul se adreseaza publicului vorbitor de engleza si .ro daca e pentru romani.
Mutumesc tuturor pentru sfaturi. Asa cum ma asteptam, SeoPedia este o comunitate care merita din plin urmarita.
Cred ca o sa inregistrez varianta .org in cateva zile. Pana atunci, daca mai aveti si alte indrumari, nu ezitati sa le postati.
a aparut de ceva vreme .pro si sunt libere multe nume de domenii romanesti
Eu as incerca sa caut si o alta alternativa. Mai joacate putin cu acele doua cuvinte si vezi ce poti face. Daca nu gasesti nimic as merge pe .info.. .biz si .org nu se preteaza foarte bine la ceea ce vrei tu sa faci. Daca o sa ai o idee frumoasa, un continut si un site unic eu nu cred ca o sa ai probleme pe .info.
Stiu ca e antic subiectul, insa revin cu intrebarea: cat de mult conteaza extensia? Care ar fi "clasamentul" la zi? A observat vreunul din voi diferente datorate extensiei? Cum se comporta goagal in cazul extensiilor .info, .org, .net, .biz?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)