50 de E pentru cate Ip-uri? Unul ?
cam 1-2 euro/luna/ip
Oficial, adresele IPv4 s-au terminat.
Până la implementarea IPv6 o să mai dureze nițel, așa că prețul s-ar putea să crească.
.:|:.
Nu e neaparat mult dar daca vrei 100 de bucati se simte![]()
da, pe an.
Repet vb de clasa A diferite, si nu de firma e hosting, ci de ip-urile tale. Firma de host iti da ip unic, dar nu clase a sau b diferite, e la ghici. Eu am incercat, am luat destule pachete de host, dar am realizat ca e mai rentabil sa mi le cumpar singur.
la host e 1-2 euro, ip-ul tau, dar nu se discuta clasa a, b sau c diferite. Asta trebuie sa faci inainte sa alegi firma de host, sa stii ce clase de ip au.
Daca adaugi host pe lun + ip = 5-6 euro x12 luni = 60+ euro.
Asa prefer sa iau la pachet mai multe ip clasa a diferite, doar ale mele, la 50 euro pe an de ip, si hostez la mine
100 de ip diferite, e o investitie de 5000 euro pe an, minim.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Destul de multi bani.. Nu stiu daca se merita asa investitie pe .ro
Cel mai simplu intrebi la firmele de gazduire din cate clase de Ip diferite iti pot oferi IP si asa stii cate poti lua de acolo, unele companii au si peste 10 clase de Ip-uri diferite.
Adrian - MXHOST
Unele companii iti dau IP dedicat gratuit la pachete mai mici, de exemplu la un pachet de aprox 3 euro /luna poti avea si IP dedicat inclus, pe 1 an = 36 euro , sau chiar la pachete minime se pot aloca Ip-uri dedicate la un pret mai mic de 1 euro/luna/ IP .
Adrian - MXHOST
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)