Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 49

Subiect: Hosting US based!

kevind este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ben Boingeanu se vede ca esti admin. Oferi ce a cerut omul in acest post, nu stai la discutii inutile cum fac altii. Omul a cerut oferta nu cearta aiurea pe nu stiu ce hosting.
    Oricum fiecare host ma gandesc ca ofera garantie de 30 zile ... daca nu esti multumit ceri banii inapoi si asta e . Teoretic nu ai nimic de pierdut.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu nu ma pricep la host ... eu instalez servere de host si fac retele de la 15 ani ... asa ca mai bine taceti
    Eu chiar ma pricep la partea de hosting ... dupa cum spuneam
    Omule, te cam contrazici singur. A lega 2 cabluri intre 2 PC-uri si a instala un windows sau un linux stie orice utilizator de aici.

P.S. Eu unul mi-am dat deja seama ca esti un agarici care cauta numai cearta...pe PM ma luai ca stii tu tare multe si ca eu sunt varza....pacat ca nu ai habar despre mine unde lucrez, ce am facut, la ce ma pricep. Dar stii numai sa comentezi aiurea. De comentatori de-astia e plina Romania, toti stiu sa comenteze, dar niciunul nu pune mana pe nimic.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Va rog incetati amandoi... nu are rost... sunteti de mult inafara subiectului si... nici nu incercati sa aduceti ceva constructiv. Si dupa limbaj... sunteti amandoi in "aceeasi barca".
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Ben Boingeanu Vezi Post
    Va rog incetati amandoi... nu are rost... sunteti de mult inafara subiectului si... nici nu incercati sa aduceti ceva constructiv. Si dupa limbaj... sunteti amandoi in "aceeasi barca".
    Deci, jumatate de forum s-a prins ca isi face reclama la propriul website de hosting, am facut vreo 3 reporturi, din 4 posturi 3 erau cu minunatul tau rouhost(care intamplator avea si whmcs piratat) si totusi nimeni nu a luat nicio masura. Nu are NICI MACAR IN PLUS la ,,Te-a ajutat acest post?", toti care vad mesajele lui le considera INUTILE....spam a facut, mesaje inutile posteaza la greu, eu nu prea inteleg ce cauta tipul asta pe-aici.

Aaaa, si inca ceva. Spuneai ca suntem in afara subiectului...Din cate am citit eu prin topicul asta, omul si-a gasit host pe prima pagina, topicul trebuia inchis. Pe subiect nu prea mai ramane nimic de postat.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

FinalDestiny ... mai bine imi trimiti PM daca tot doresti sa vb cu mine. Daca vrei iti las si un ID de mess sa poti discuta si sa iti zici off-ul. Membri de aici sunt interesati de altceva nu de parerea ta. Imi pare rau ca tu stii despre o retea doar ca poate lega 2 pc`uri sau un server inseamna sa instalezi doar linux sau windows. Mai bine taci.

Cred ca nu ti-ai gasit persoana potrivita sa ii zici ca nu pun mana pe nimic ... cand ai 3 afaceri active si profitabile nu cred ca ai timp sa te plictisesti Dar te las pe tine sa fii mai destept.

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

O clarificare de relativ la "kevind si rouhost.ro
    1) @kevind cauta -cel mai probabil- sa faca reclama site-ului, devreme ce si-a permis sa fure traducerea pentru WHMCS si s-o publice ca fiind proprie.
    Detalii incepand de la acest post

Intre timp, fisierele furate au fost sterse, dar au fost descarcate atat de Hangar Hosting, cat si de MXHost.ro, pentru sustinerea afirmatiei.

2) cel putin in acest moment site-ul rouhost.ro foloseste whmcs fara a avea licenta.
    .:|:.

eashop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2010
    Vârstă
    46
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Ultima modificare făcută de Nichita; 13th February 2011 la 19:19. Motiv: Nu sunt permise ofertele comerciale !

ioan11bl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th November 2010
    Posturi
    55
    Putere Rep
    29

Implicit

Mda... (atat am de spus offtopic)

Daca hostingul este dedicat celor din US atunci cam orice e ok. cum a spus si un admin in articol, dreamhost are oferte ok de care personal ma declar multumit. Le-am folosit serviciile timp de 2 ani pentru o revista virtuala romaneasca. Din pacate serverul pe care eram eu avea latenta destul de mare cu Ro.

Try dreamhost, godaddy, hostgator.
    Nu are rost sa apelezi la firme mici, calitativ nu se pot compara.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu fura nimeni traduceri, pur si simplu am incercat sa ajut omul cu ce avea nevoie. I-am spus ce folosesc eu si sunt multumit. Dar mereu sunt persoane care cred ca eu fac reclama la rouhost sau la nu stiu cine. Probabil sunt unii care au ceva hosting si incearca sa strice imaginea altora ca sa apara ei in fata cu servicii "de calitate". Daca rouhost a oferit traducere pentru whmcs care este problema ? primiti gratis ceva si comentati asa este in Ro si nu avem ce face. Daca platiti pentru un serviciu de proasta calitate o suma enorma atunci sunteti multumiti. Daca tot sunteti curiosi Rouhost din cate stiu eu sunt reselleri LogicBoxes. Incercati sa aduceti dovezi clare de ce un host nu este bun si de ce este bun. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu afirmatiile mele si daca am facut-o please PM sa lamurim orice problema.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Rouhost este un host de toata jena pentru simplul fapt ca foloseste whmcs nulled.

Iar tu esti penibil...chiar crezi ca nu ne dam seama ca tu esti in spatele acestui website?

P.S. Am observat ca la parteneri are un link pus catre neworld . ro(siteul altui spammer care a luat ban). Il poate verifica cineva pe kevind, ca eu tare cred ca e acelasi cu spammerul de neworld...

Have fun.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscriere in directoare web-based (pe dirpedia.ro)
    De alecs în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 9th October 2012, 21:35
  2. pareri joc browser based
    De valx90 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th February 2011, 18:29
  3. Script de joc Browser Based
    De Hyuga în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th December 2010, 21:12
  4. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40
  5. Yahoo! launches new Web-based mail
    De necropsique în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th September 2005, 20:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii