13th February 2011, 10:44
0 out of 1 members found this post helpful.
Ben Boingeanu se vede ca esti admin. Oferi ce a cerut omul in acest post, nu stai la discutii inutile cum fac altii. Omul a cerut oferta nu cearta aiurea pe nu stiu ce hosting.
Oricum fiecare host ma gandesc ca ofera garantie de 30 zile ... daca nu esti multumit ceri banii inapoi si asta e
. Teoretic nu ai nimic de pierdut.
13th February 2011, 16:30
FinalDestiny ... mai bine imi trimiti PM daca tot doresti sa vb cu mine. Daca vrei iti las si un ID de mess sa poti discuta si sa iti zici off-ul. Membri de aici sunt interesati de altceva nu de parerea ta. Imi pare rau ca tu stii despre o retea doar ca poate lega 2 pc`uri sau un server inseamna sa instalezi doar linux sau windows. Mai bine taci.
Cred ca nu ti-ai gasit persoana potrivita sa ii zici ca nu pun mana pe nimic ... cand ai 3 afaceri active si profitabile nu cred ca ai timp sa te plictisesti
Dar te las pe tine sa fii mai destept.
13th February 2011, 17:58
1 out of 1 members found this post helpful.
O clarificare de relativ la "kevind si rouhost.ro
1) @kevind cauta -cel mai probabil- sa faca reclama site-ului, devreme ce si-a permis sa fure traducerea pentru WHMCS si s-o publice ca fiind proprie.
Detalii incepand de la acest post
Intre timp, fisierele furate au fost sterse, dar au fost descarcate atat de Hangar Hosting, cat si de MXHost.ro, pentru sustinerea afirmatiei.
2) cel putin in acest moment site-ul rouhost.ro foloseste whmcs fara a avea licenta.
.:|:.
15th February 2011, 11:29
Nu fura nimeni traduceri, pur si simplu am incercat sa ajut omul cu ce avea nevoie. I-am spus ce folosesc eu si sunt multumit. Dar mereu sunt persoane care cred ca eu fac reclama la rouhost sau la nu stiu cine. Probabil sunt unii care au ceva hosting si incearca sa strice imaginea altora ca sa apara ei in fata cu servicii "de calitate". Daca rouhost a oferit traducere pentru whmcs care este problema ? primiti gratis ceva si comentati
asa este in Ro si nu avem ce face. Daca platiti pentru un serviciu de proasta calitate o suma enorma atunci sunteti multumiti. Daca tot sunteti curiosi Rouhost din cate stiu eu sunt reselleri LogicBoxes. Incercati sa aduceti dovezi clare de ce un host nu este bun si de ce este bun. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu afirmatiile mele si daca am facut-o please PM sa lamurim orice problema.