Cel mai bine, cauti reviews despre ei. Cu siguranta vor fi si feedbackuri pozitive si negative.
Nu pot pune linkuri asa ca dau adresa direct: webhostingreviews.com/ix-web-hosting-reviews.htm
"The choice is yours" - Pepsi![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Poate pentru nevoile tale sunt perfecti. Pentru altii, poate nu se ridica la asteptari, nu? Si daca iti spunem noi (noi - cei de pe forum) ca este un provider ok si mai tarziu te trezesti ca nu e bine, pe cine injuri in primul rand? Pe noi, nu ? Ca ti-am zis "Go Planet!"...
In sensul acesta ti-am propus sa cauti review-uri, sa vezi de ce anume s-au lovit altii care dau negativ, ca sa nu ajungi sa intri in clubul lor.
Personal, eu nu prea sunt incantat de custom control panels. Nu poti sti ce bugs au, cum sunt gandite, cat de fiabile sunt, nu poti gasi "how to" sau poate incompatibilitati cu alte scripturi.
Din TOS:
&If a user script is found to be in violation of this clause, or is found to be overwhelming system resources, the user may be requested to remove the script, or in cases of system resource abuse, it may be removed without prior warning and/or the user account may be suspended for further review.
s.a.m.dFile quota limits are enforced to ensure system operating integrity and reliability and are limited to 100,000 files on Windows plans and 300,000 files on Linux plans.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Pentru maine stiti cupoane pentru hosting? Nu am vazut topicul vineri si chiar aveam nevoie de un host in plus
.
Edit: Reduceri CyberMonday: networksolutions.com (cod: PROMOCYBER) si certifiedhosting.com (cod: CYBER).
Ultima modificare făcută de Costin; 29th November 2010 la 20:29.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)