In acest subiect discut despre blogul personal, de altfel cel din semnatura.
Se pare ca dupa publicarea ultimului meu articol, am intrat pe XML-Sitemap sa dau un rebuild ca sa-mi genereze xml pentru Google.
In mod normal, dupa ce accesez rebuild astept cateva secunde si imi spune ca google, yahoo, msn, etc au fost anuntati despre schimbari si ca fisierul xml a fost creat.
De aceasta data primesc eroarea:
Fatal error: Allowed memory size of 262144 bytes exhausted (tried to allocate 76 bytes) in /home/ericpole/public_html/wp-includes/load.php on line 552
Am modificat din .htaccess memori limit la 64, macar atat am stiut sa fac. Dupa ce procedez in acest fel primesc internal error pe tot domeniul. Nu se incarca nimic, evident valoarea aia nu merge pe hostul de la Spatiul .ro
Am contactat pe baietii de la tehnic, mi-au zis sa bag valoarea aia, le-am raspuns ca nu merge. S-au bagat ei sa schimbe htacces cu php_value memory_limit 64M si aceleasi rezultate, internal erorr.
Au sters valoarea php_value memory_limit 64M din htacces si imediat mi-au dat mesaj ca problema este rezolvata. Am bagat rebuild, aceeasi eroare.
Le-am trimis mesaj ca nu merge, iar ei mi-au raspuns ca nu-si asuma raspunderea pentru erorile cu pluginuri, deci nu ma pot ajuta.
Interesant este ca serveru nu duce php_value memory_limit 64M cand adaug in htaccess, respinge functia cu internal error, nu am mai patit asa ceva la vreun host pana acum.
Ce am de facut sa rezolv ? Am nevoie de sitemap, este important.
Multam.