Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Host-ul este de vina ?

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit Host-ul este de vina ?

In acest subiect discut despre blogul personal, de altfel cel din semnatura.
    Se pare ca dupa publicarea ultimului meu articol, am intrat pe XML-Sitemap sa dau un rebuild ca sa-mi genereze xml pentru Google.
    In mod normal, dupa ce accesez rebuild astept cateva secunde si imi spune ca google, yahoo, msn, etc au fost anuntati despre schimbari si ca fisierul xml a fost creat.
    De aceasta data primesc eroarea:
    Fatal error: Allowed memory size of 262144 bytes exhausted (tried to allocate 76 bytes) in /home/ericpole/public_html/wp-includes/load.php on line 552

Am modificat din .htaccess memori limit la 64, macar atat am stiut sa fac. Dupa ce procedez in acest fel primesc internal error pe tot domeniul. Nu se incarca nimic, evident valoarea aia nu merge pe hostul de la Spatiul .ro

Am contactat pe baietii de la tehnic, mi-au zis sa bag valoarea aia, le-am raspuns ca nu merge. S-au bagat ei sa schimbe htacces cu php_value memory_limit 64M si aceleasi rezultate, internal erorr.
    Au sters valoarea php_value memory_limit 64M din htacces si imediat mi-au dat mesaj ca problema este rezolvata. Am bagat rebuild, aceeasi eroare.
    Le-am trimis mesaj ca nu merge, iar ei mi-au raspuns ca nu-si asuma raspunderea pentru erorile cu pluginuri, deci nu ma pot ajuta.

Interesant este ca serveru nu duce php_value memory_limit 64M cand adaug in htaccess, respinge functia cu internal error, nu am mai patit asa ceva la vreun host pana acum.

Ce am de facut sa rezolv ? Am nevoie de sitemap, este important.
    Multam.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Inseamna ca PHP-ul e configurat in asa fel incat nu permite customizarea prin .htaccess si nu are treaba cu modulele tale. Daca nu gresesc in errorlog iti spune ca nu recunoaste comanda php_value, nu? Ai incercat si cu un php.ini customizat in public_html (parca asa se mai facea) ?

Cu ocazia asta am verificat daca nu am si eu problema asta dar se pare ca la mine e ok, iti trimit acum pm cu linku la pluginul folosit de mine in caz ca vrei sa il testezi.
    Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 13th November 2010 la 13:46.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Aurel Dragut Vezi Post
    Inseamna ca PHP-ul e configurat in asa fel incat nu permite customizarea prin .htaccess si nu are treaba cu modulele tale. Daca nu gresesc in errorlog iti spune ca nu recunoaste comanda php_value, nu? Ai incercat si cu un php.ini customizat in public_html (parca asa se mai facea) ?

Cu ocazia asta am verificat daca nu am si eu problema asta dar se pare ca la mine e ok, iti trimit acum pm cu linku la pluginul folosit de mine in caz ca vrei sa il testezi.
    Si daca nu se poate mari prin htaccess de ce mi-au zis sa procedez astfel ? Ba chiar si ei au incercat ca i-am observat cum au facut manevrele.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu am idee, partea cu php.ini nu am incercat-o ca sa fiu sigur ca merge. Mi se spusese chestia asta pe alt host unde imi trebuiau alte flaguri.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

S-a rezolvat, din senin, culmea... ultima oara cand i am dat rebuild a luato haha.
    As fi stat sa caut ceva documentatie despre problema insa e sambata si vreau sa ies prin oras, momentan las asa.

Multumesc pentru raspunsuri,
    Se poate inchide!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Host platit vs host gazduit gratis pt Blog
    De twainiack în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 22:07
  2. Caut host!
    De Easy în forumul Hosting
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th August 2010, 00:08
  3. Vand 15 websiteuri - de vina e criza
    De haos în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6