1 out of 1 members found this post helpful.
Despre serviciile lor cred că pot vorbi niște informații clare, palpabile. Personal nu am cont la ei, dar am căutat pentru tine și pentru alții care dau de limehost.ro.
Adresa completă a firmei este:
SC VOXILITY SRL Dimitrie Pompei 9-9A Cladirea 24, etaj 2, sector 2 Bucuresti 2 020335
Clienți deja existenți: filelist.ro, 1001-locuridemunca.ro
Clienți speciali la cară să fiți atenți: Gazduire site,Gazduire site web Hosting in Romania Inregistrare Domenii, Hosting site, hosting site Romania, Hosting-site-ro.ro,
O listă mai lungă
Cine monitorizează serverele toate din lume, îți poate spune care își face treaba, din grafice clare. Vezi statisticile de la netcraft.com . Există 2 firme care au reușit la noi să țină pasul cu rezultatele celor din afara României, anume: Hostway - Inregistrare Domenii, Web Hosting, VDS, Servere Dedicate și Dedicated Hosting with Backup & Managed Services from Codero
După scurtul meu studiu, nu aș alege limehost.ro pentru că au un nr mic de clienți care au trafic mare. În afara de filelist.ro (care au un server la ei, căci nu sunt cu totul la ei) nu am găsit pe nimeni. Numai site-uri "mici" cu trafic zilnic sub 1000 de vizitatori unici. Dacă site-ul tău este "mic" dute la ei că ai loc să te simți bine!