credeti ca ar fi bine sa cumperi Dedicated Server, care costa intre 100-300 $, sau sa faci host pe pc-ul de acasa, economisind bani.
care ar fi avantajele si dezavantajele hostului pe pc-ul personal ?
credeti ca ar fi bine sa cumperi Dedicated Server, care costa intre 100-300 $, sau sa faci host pe pc-ul de acasa, economisind bani.
care ar fi avantajele si dezavantajele hostului pe pc-ul personal ?
pai singurele avantaje sunt ca vei economisii bani ... sau teoretic vei economisii. Adica un cont shared e mai ieftin de cat te costa curentul pe care il foloseste calculatorul tau.
Dezavantaje .. sunt o groaza. Pe langa faptul ca banda de upload este imens de mica .. si asta chiar e cea mai solicitata .. si ajungem la calitatea componentelor.
pai la ce iti trebuie dedicated server? shared nu e deajuns?
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
Cum zicea si cineva mai sus ca sa ai host pe pc-ul tau adica la tine acasa...iti trebuie o conexiune la internet cu viteza de upload mare...un minim de 2mb/sec care costa o caruta de banii si apoi mai trebuie platit curentul...numai zic ca ai nevoie de un sistem server,componente care sunt facute sa mearga non-stop,un mediu cu aer la o anumita temperatura in care sa stea acel server...deci in concluzie depasesti cu mult bugetul asa ca mai bine iei un VPS sau chiar un server dedicat la un www.simpliq.ro si iesi mult mai ieftin.
e pierdere de timp.
si.. de bani.
in + de asta nu cred ca un 5-10$/luna reprezinta asa un pret imposibil de platit pentru un hosting de calitate.
Multumesc celor ce mi-au raspuns.
Inca o intrebare : Cam ce trafic de vizitatori unici ar tine un server dedicat ?
Macar aproximativ, ca nu poti pe un shared sa tii 10.000 unici pe zi.
traficul se masoara in biti nu in numar de vizitatori unici !
... sau nu am inteles eu bine intrebarea ?
Nu e vorba de trafic ci e vorba de cate resurse poate consuma un site web . Comparati un site html cu 10000 de viz. cu un alt site facut in php care face o gramada de interogari ale bazei de date cu acelasi nr de viz.
Totul este clar, multumesc celor ce au raspuns.
Bafta
Rds iti da 1mb garantat pe extern & 20mb metro cu 45 euro/luna, mai adugi costul serverului + curentul consumat si iti cam faci o idee overall.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)