Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Site-uri hackuite.

sambo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th November 2006
    Posturi
    75
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu iti sugerez sa ii faci o vizita. Nu e bine sa ii lasi nepedepsiti pe magari.

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    321
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de FreeK Vezi Post
    Buna seara.Sincer imi pare f rau daca aceasta categorie nu este buna,dar chiar nu stiu unde sa postez si sunt disperat deja.Am cateva site-uri hostgate la hostgator,iar de aseara pe la ora 21:00 ma trezesc ca toate site-urile mele ma redirectionau catre www.cotcodac.com , site care nici nu am idee a cui ii .Cum s-a putut face toata treaba asta posibila,pur si simplu au intrat pe host si a schimbat index.php la fiecare website in parte,pentru ca indexurile erau schimbate cu cod js de redirect catre cotcodac.com .Ce masuri as putea lua? Aseara am luat legatura cu el , si a zis ca daca las redirectul pana a 2-a zi,imi da pace,dar asa ceva nu este posibil in numele lui dzo.Am trimis mail la hostgator sa rezolve problema si inca nu am primit raspuns.Voi ce credeti? Cum credeti ca s-a facut ? Parola de la host am schimbat-o aseara,crezand ca stia parola,dar iar a dat redirect.O seara placuta.

foloseste client WINSCP http://winscp.net/eng/download.php cu protocol SCP, face transfer de date criptat, cu asta nu ai cum sa transferi virusi. Eu il folosesc si il rcomand, e cel mai securizat client de ftp

cu stima;
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu as face un report la Google si trafic.ro si atle site-uri cu care vezi ca este afiliat cu Forward la emailul cu care ai comunicat cu el, si eventual si cu alte dovezi adunate, si sa vezi cum o sa planga
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

blackangel32 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Onesti
    Vârstă
    50
    Posturi
    162
    Putere Rep
    0

Implicit

chestia re rezolva foarte simplu , plangere la Politie , si sa stii ca au cam inceput sa apara baieti pe acolo care chiar stiu ce fac , ai cu cine vorbi acolo . nu vad la ce te-ai complica cu cei de la google , cat despre cei de la trafic . ro din punctul meu de vedere sunt la pamant nu le mai merge scriptul aproape de loc , se pare ca a cam trecut vremea lor

zamolx3 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th February 2006
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Numai daca cineva link-uieste catre site-ul ala inseamna ca tipul care are site-ul e vinovat? Foarte inteligent.

Oricine care sparge un site poate sa link-uiasca catre orice. Asta nu inseamna nimic, trebuie sa ai dovezi clare, nu presupuneri.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Peste 10 bloguri hackuite:
    De Cristian Mezei în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th January 2007, 13:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •