Eu iti sugerez sa ii faci o vizita. Nu e bine sa ii lasi nepedepsiti pe magari.
Eu iti sugerez sa ii faci o vizita. Nu e bine sa ii lasi nepedepsiti pe magari.
foloseste client WINSCP http://winscp.net/eng/download.php cu protocol SCP, face transfer de date criptat, cu asta nu ai cum sa transferi virusi. Eu il folosesc si il rcomand, e cel mai securizat client de ftp
cu stima;
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Eu as face un report la Google si trafic.ro si atle site-uri cu care vezi ca este afiliat cu Forward la emailul cu care ai comunicat cu el, si eventual si cu alte dovezi adunate, si sa vezi cum o sa planga
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
chestia re rezolva foarte simplu , plangere la Politie , si sa stii ca au cam inceput sa apara baieti pe acolo care chiar stiu ce fac , ai cu cine vorbi acolo . nu vad la ce te-ai complica cu cei de la google , cat despre cei de la trafic . ro din punctul meu de vedere sunt la pamant nu le mai merge scriptul aproape de loc , se pare ca a cam trecut vremea lor
Numai daca cineva link-uieste catre site-ul ala inseamna ca tipul care are site-ul e vinovat? Foarte inteligent.
Oricine care sparge un site poate sa link-uiasca catre orice. Asta nu inseamna nimic, trebuie sa ai dovezi clare, nu presupuneri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)