Poate cineva sa ma ajute, google ma scoate afara odata la 3 saptamani...???????????????????????? Pls
Poate cineva sa ma ajute, google ma scoate afara odata la 3 saptamani...???????????????????????? Pls
da-ne si tu mai multe detalii poate se pricepe cineva pe aici![]()
Si mai putine semne de intrebare ?? Daca vrei.
Poate se referea ca nu in gaseste pe prima pagina , cum dorea el![]()
Am site-ul yry.ro, care tot pica regula la doua trei saptamani si apoi revine. De exeplu: pe cuvant cheie: "rent a car timisoara" avea pozitia 3, acum este pe pag 2 poz 7, iar cu "masini de inchiriat" inchirieri masini" eram pe poz 6-8 prima pagina acum sunt prin pagina 6-7. Asta se intampla frecvent la 3 saptamani, acum e picat de 2 saptamani si nu stiu ce sa mai fac.
Am un site, care tot pica regula la doua trei saptamani si apoi revine. De exeplu: pe cuvant cheie: "rent a car timisoara" avea pozitia 3, acum este pe pag 2 poz 7, iar cu "masini de inchiriat" inchirieri masini" eram pe poz 6-8 prima pagina acum sunt prin pagina 6-7. Asta se intampla frecvent la 3 saptamani, acum e picat de 2 saptamani si nu stiu ce sa mai fac.
Când aduci un site pe prima pagină pentru un rezultat, trebuie să-l menţi acolo. Dacă l-ai adus nu e bătut în cuie, nu o să stea veşnic acolo. Încearcă alţii între timp să ajungă pe prima pagină şi al tău pică.
Deschide un blog site-ului în care să vorbeşti despre piaţa de închirieri maşini. Nu ştiu dacă îţi aduce succesul dar te ajută (desigur dacă aduci câteva linkuri blogului, dacă-i bagi sitemap-ul la google webmaster).
cred ca omu vrea sa zica ca sta 1 saptamana pe prima pagina, pica pe pagina 6-7 si revine inapoi pe prima dupa alte saptamani....asta la un interval regulat..
..un blog si sitemap ii trebuie omului cu siguranta..
chestia este ca site-ul sta pe prima pagina, 2-3 saptamani, apoi pica singur pag 6-10, iar dupa o saptaman doua urca inapoi singur, fara sa il ajute cineva
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)