Luna asta a mers foarte prost adsensul,dar parca ultimele doua zile le-a intrecut pe toate.Ieri la 597 de clickuri am facut abia 7,62 US$ iar azi am ajuns la 2,45(200 de clickuri )
![]()
Luna asta a mers foarte prost adsensul,dar parca ultimele doua zile le-a intrecut pe toate.Ieri la 597 de clickuri am facut abia 7,62 US$ iar azi am ajuns la 2,45(200 de clickuri )
![]()
Si eu am observat o scadere, atat pe click cat si la ctr, ceea ce mi se pare ciudat, avand in vedere ca nu am umblat la design. Oricum e mai slab decat decembrie, dar asta e explicabil.
Practic in ultima saptamana media pe zi a fost la jumatate fata de media din prima saptamana din ianuarie. Fara scadere la numarul de vizitatori, ba chiar o crestere de 10-20%.
Pe DP am vazut ca altii se lauda cu o ianuarie fabuloasa, cea mai buna luna din istorie, etc. Cred ca la unii scade la altii creste, asa-i adsense-ul. Ce ma roade e scaderea de ctr, mi se pare f ciudata.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Mie mi-a scazut putin CTR-ul si a crescut valoarea click-urilor, cu 50% mai mult decat in Decembrie, cea mai buna luna de pana acum.
Of...nu stiu cum va scade voua ctr-ul si va creste castigul....Mie mi s-au dublat numarul de clickuri dar castigurile din ce in ce mai prost :-|
.
Of...sper sa isi revina.
Da, si la mine a fost o perioada mai slaba in ianuarie dar in ultimele 3 zile a inceput sa isi revina. Practic CPM-ul si CTR-ul au scazut cu 10% insa a crescut putin numarul de impresii. Per total cred ca ajung la aceiasi valoare. Deci nu sunt foare afectat, desi asteptam o crestere in Ianuarie.. (ca in fiecare luna de altfel)
Fiind inceput de an, multi advertiseri au avut probabil campanii sau target pana la sfarsitul anului, urmand sa apara altii sau alte campanii.Cu alte cuvinte s-au terminat unele reclame. Poate e stupid ce spun dar alta explicatie n-am.
N-as vrea sa fac legatura cu noul format de coduri adsense care mi s-au parut mai scurte si le-am schimbat pe toate. Oricum Adsensul e in schimbare si nu cred ca se rezuma doar la schimbarea codului.
La mine din fericire a fost o crestere, nu stiu de ce a fost invers decat la voi, dar ata ete
Cum reusesc? E simplu... Link
A crescut CTR-ul la mine, CPC-ul a ramas la fel. Dar la un site mi s-au injumatatit vizitele fata de inceputul lunii /cry
La mine a crescut CTR iar valoarea clickurilor e tot mai mică... ce-i drept, pe un site românesc..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)