Luna asta a mers foarte prost adsensul,dar parca ultimele doua zile le-a intrecut pe toate.Ieri la 597 de clickuri am facut abia 7,62 US$ iar azi am ajuns la 2,45(200 de clickuri )
Luna asta a mers foarte prost adsensul,dar parca ultimele doua zile le-a intrecut pe toate.Ieri la 597 de clickuri am facut abia 7,62 US$ iar azi am ajuns la 2,45(200 de clickuri )
Si eu am observat o scadere, atat pe click cat si la ctr, ceea ce mi se pare ciudat, avand in vedere ca nu am umblat la design. Oricum e mai slab decat decembrie, dar asta e explicabil.
Practic in ultima saptamana media pe zi a fost la jumatate fata de media din prima saptamana din ianuarie. Fara scadere la numarul de vizitatori, ba chiar o crestere de 10-20%.
Pe DP am vazut ca altii se lauda cu o ianuarie fabuloasa, cea mai buna luna din istorie, etc. Cred ca la unii scade la altii creste, asa-i adsense-ul. Ce ma roade e scaderea de ctr, mi se pare f ciudata.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Mie mi-a scazut putin CTR-ul si a crescut valoarea click-urilor, cu 50% mai mult decat in Decembrie, cea mai buna luna de pana acum .
Of...nu stiu cum va scade voua ctr-ul si va creste castigul... .Mie mi s-au dublat numarul de clickuri dar castigurile din ce in ce mai prost :-| .
Of...sper sa isi revina.
Da, si la mine a fost o perioada mai slaba in ianuarie dar in ultimele 3 zile a inceput sa isi revina. Practic CPM-ul si CTR-ul au scazut cu 10% insa a crescut putin numarul de impresii. Per total cred ca ajung la aceiasi valoare. Deci nu sunt foare afectat, desi asteptam o crestere in Ianuarie.. (ca in fiecare luna de altfel )
Fiind inceput de an, multi advertiseri au avut probabil campanii sau target pana la sfarsitul anului, urmand sa apara altii sau alte campanii.Cu alte cuvinte s-au terminat unele reclame. Poate e stupid ce spun dar alta explicatie n-am.
N-as vrea sa fac legatura cu noul format de coduri adsense care mi s-au parut mai scurte si le-am schimbat pe toate. Oricum Adsensul e in schimbare si nu cred ca se rezuma doar la schimbarea codului.
La mine din fericire a fost o crestere, nu stiu de ce a fost invers decat la voi, dar ata ete
Cum reusesc? E simplu... Link
A crescut CTR-ul la mine, CPC-ul a ramas la fel. Dar la un site mi s-au injumatatit vizitele fata de inceputul lunii /cry
La mine a crescut CTR iar valoarea clickurilor e tot mai mică... ce-i drept, pe un site românesc..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)