Se da site-ul ProSD.com
In partea de sus a paginii este text, nu e prea vizibil din cauza culorii foarte apropiate de cea a backgroundului. Pareri... ?
Later edit : mda e si titlul destul de ....
Se da site-ul ProSD.com
In partea de sus a paginii este text, nu e prea vizibil din cauza culorii foarte apropiate de cea a backgroundului. Pareri... ?
Later edit : mda e si titlul destul de ....
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 4th December 2007 la 11:06.
Eu il consider spam... daca vrei neaparat, gaseste un context astfel incat sa fie acolo dar nu aproape invizibil...
Ultima modificare făcută de Bruzli; 4th December 2007 la 11:59.
Site-ul nu e al meu. Ideea era daca e spam sau nu.
Este spam.
Ideea este ca cei care au pus acel text acolo sus, l-au pus pentru un singur motiv: motoare de cautare.
Ce alt rol functional ar avea acel text ? Sa fim seriosi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Sa ii raportez ? Sa mai intai sa le trimit un email .. ?
Pai da-le un link catre acest post. Este self-explanatory.
Intotdeauna este bine sa informezi si apoi sa raportezi. Multi nu stiu ca fac ceva gresit, desi pe cealalta parte multi fac asta intentionat si apoi o dau ca nu au stiut.
Hai sa fim noi samariteni si sa vedem partea plina a paharului.
Le-am expediat un email, sa vad ce raspund imi dau.
Desi cred ca o sa o dea drept explicatie partea a doua despre care vorbeai ( ca nu au stiut etc etc...)
Mda, nu o sa primeasca nimic, pentru ca :
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
info@prosd.mail.everyone.net
(generated from info@ProSD.com)
retry time not reached for any host after a long failure period
Daca tot a venit vorba, ce parere aveti de sirurile de linkuri din footerul multor situri care se numesc "ultimele cautari". Sper sa nu-mi sara multa lume in cap, dar eu consider asta un spam de 2 lei. Stau de atatia ani online, cate 10-16 ore pe zi si nici macar o data nu m-a interesat ce cauta alti vizitatori pe alte situri. In mod normal nu-i treaba mea ce fac altii cu siturile lor, dar ma deranjeaza atunci cand caut ceva, si google ma duce pe un site unde in loc sa gasesc un articol interesant, gasesc faptul ca acelasi cuvant a fost cautat si de Gheorghe sau Vasile pe date de 1900toamna.
Ultima modificare făcută de costy81gl; 4th December 2007 la 16:39.
nimic
Depinde cum este folosit.
Intr-un fel si sistemul de tagging este la fel. Pui tag-uri la articole si poti ajunge intr-un articol care are in dreapta zeci de tag-uri, dar nu este deloc ceea ce vrei tu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)