Cred că prin 2019 a început să mă intereseze această implementare pe website-urile mele. În toți anii de până acum nu am reușit să am ceva stabil și validat de Google și Microsoft. Acum pentru că sunt pensionar m-am ocupat mai mult. Am văzut câteva articole pe website-urile care se ocupă cu așa ceva dar culmea - prezentarea este bună dar ei nu au un PWA valid.
Din punctul meu de vedere este extrem de important pentru promovare. Google facilitează website-urile care au un PWA valid, nu doar instalat să fie acolo. Adevărul este că foarte multe persoane nu știu să testeze dacă o aplicație PWA este validă.
Eu sper ca acest material să fie de ajutor pentru comunitate. Am creat un tester online care testează 20 de puncte cerute de Google și Microsoft. URL-ul și detalii mai multe găsiți aici: https://www.goai.ro/pwa-tester/
Eu de exemplu mi-am creat un plugin WordPress și o altă aplicație pe care o folosesc pentru orice model de website. Avantajele sunt foarte mari cu un PWA valid.
Dacă pe website-ul vostru aveți instalat PWA sau vreți să instalați, materialul creat de mine vă ajută.
Toată stima!

Răspunde cu citat
) doar sa-ti aprobe aplicatia. Bravo.
sa aiba si ei aplicatia... desi ... nu ma gandeam ca am 25% minim cu Safari