Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Site suspendat ?

BGD1337 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    10th September 2016
    Vârstă
    34
    Posturi
    79
    Putere Rep
    19

Implicit Site suspendat ?

Buna ziua, am un site de filme pe care pun doar trailerele care a fost deschis acum doua saptamani.

Totul a mers bine, duminica asta am atins 2500 K useri si totodata totul a fost normal cu traficul pana astazi la ora 12.
    Cand am ajuns acasa la ora 14 am observat ca nu mai e gram de trafic pe site pe niciun keyword, iar daca dau sa caut pe google nu mai apare niciun articol, nici macar pe pagina 5,6,7, majoritatea fiind pe prima pagina pana la ora respectiva.

In Webmaster Tools nu am nicio sesizare, dar e posibil sa fie suspendat, nu? Este vreo cale de a afla cu certitudine care este problema ?
    Multumesc.
    Site-ul este filmesubtitrate2017 net

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Probabil penalizat pt "Keyword stuffing". Ai vizat cuvinte cheie care n-au nicio treaba cu site-ul: film online, film suntitrat in romana, film HD, etc.
    Asta n-ar trebui sa apara la actiuni manuale? Vad ca mai ai in index 271 de pagini.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    10th September 2016
    Vârstă
    34
    Posturi
    79
    Putere Rep
    19

Implicit

Nu apare nimic la actiuni manuale, inclusiv in tot webmaster tools-ul.

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Ai un link in footer-ul unui site de filme online.
    Cum ai ajuns tu la 250.000 de utilizatori in cateva zile?
    1k=1000
    E normal sa patesti asta. Oare de ce nu cumpara nimeni advertoriale pe site-urile de filme online si manele? Te-ai gandit?
    Plus de asta asa cum spunea si un coleg mai sus ai rankat pe o cautare ce nu definea continutul site-ului tau.

Cumva continutul website-ului, cel text, este copiat de pe cel unde ai link si in loc de player cu film online e pus trailer youtube?
    Aceeasi tema, acelasi continut....de ce te-a penalizat?

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    10th September 2016
    Vârstă
    34
    Posturi
    79
    Putere Rep
    19

Implicit

Link-ul din footer e catre site-ul meu, am gresit eu, e vorba de 2500 de useri nu de 2500 K.
    Treaba e ca sunt o multime de site-uri identice cu al meu si nu au nicio problema.
    Articolele sunt unice, scrise de mine, toate peste 200 de cuvinte.
    Oricum, mi-am dat seama ca e o penalizare algoritmica, asta e, am avut ghinion.

Ethos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    14th June 2016
    Locaţie
    Bistrita-Nasaud
    Posturi
    44
    Putere Rep
    19

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Nu că m-aș pricepe eu la SEO foarte bine, dar, după cum ziceau și colegii de mai sus, de ce folosești titluri înșelătoare? Adică anunți că vinzi mere când de fapt tu ai pere în stoc. Spui că oferi filme online subtitrate când tu oferi doar trailere. Cum ar putea fi asta o practică SEO viabilă?

Google poate să observe că toți internauții pe care îi trimite la tine ies imediat și caută alte site-uri cu filme, semn că la tine nu au găsit ce căutau, și deci nu ești relevant pe căutări de "filme online" sau "filme subtitrate", și atunci te trimite în jos. Asta fără să te penalizeze, pur și simplu algoritmul își dă seama că site-ul tău nu e relevant pe cuvintele cheie pe care le-ai pus tu în titluri.

alex11b este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2015
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Ai un link in footer-ul unui site de filme online.
    Cum ai ajuns tu la 250.000 de utilizatori in cateva zile?
    1k=1000
    E normal sa patesti asta. Oare de ce nu cumpara nimeni advertoriale pe site-urile de filme online si manele? Te-ai gandit?
    Plus de asta asa cum spunea si un coleg mai sus ai rankat pe o cautare ce nu definea continutul site-ului tau.

Cumva continutul website-ului, cel text, este copiat de pe cel unde ai link si in loc de player cu film online e pus trailer youtube?
    Aceeasi tema, acelasi continut....de ce te-a penalizat?
    Scuza-ma unde ai vazut tu site de filme online sa vanda advertoriale?Te intreb pentru ca eu unul pana acum nu am vazut,personal am doua in top,cu peste 3 ani vechime,dar advertoriale nu am vandut si nici nu am vazut pe altcineva sa vanda

Ethos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    14th June 2016
    Locaţie
    Bistrita-Nasaud
    Posturi
    44
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de alex11b Vezi Post
    Scuza-ma unde ai vazut tu site de filme online sa vanda advertoriale?Te intreb pentru ca eu unul pana acum nu am vazut,personal am doua in top,cu peste 3 ani vechime,dar advertoriale nu am vandut si nici nu am vazut pe altcineva sa vanda
    Păi el nu a zis c-a văzut. Dimpotrivă, a zis fix invers, că site-urile de filme și manele nu vând advertoriale.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Ethos Vezi Post
    ............. și atunci te trimite în jos. Asta fără să te penalizeze,.............
    Adica e un fel de premiere si apoi te baga la fund. Intre 12 si 14 omul sustine ca a pierdut tot traficul.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu cred ca a trecut o luna de cand alt coleg avea ceva asemanator: teoretic tot felul de seriale si minuni, subtitrate inca in limba romana, pana la urma l-am intrebat unde pot sa vad si eu macar 10 filme + bonus atunci cand dadeai click se deschideau tone de alte ferestre cu ciudatenii in loc sa vezi filmul.

Citat Postat în original de Ethos Vezi Post
    Nu că m-aș pricepe eu la SEO foarte bine, dar, după cum ziceau și colegii de mai sus, de ce folosești titluri înșelătoare? Adică anunți că vinzi mere când de fapt tu ai pere în stoc. Spui că oferi filme online subtitrate când tu oferi doar trailere. Cum ar putea fi asta o practică SEO viabilă?

Google poate să observe că toți internauții pe care îi trimite la tine ies imediat și caută alte site-uri cu filme, semn că la tine nu au găsit ce căutau, și deci nu ești relevant pe căutări de "filme online" sau "filme subtitrate", și atunci te trimite în jos. Asta fără să te penalizeze, pur și simplu algoritmul își dă seama că site-ul tău nu e relevant pe cuvintele cheie pe care le-ai pus tu în titluri.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cont AdWords suspendat
    De p3tq în forumul Adwords
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th September 2012, 13:32
  2. Cont suspendat Google+
    De piciu1993 în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th August 2011, 12:36
  3. Site suspendat de Google Adwords
    De jarrel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 7