Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
Legea din Italia, daca exista precum spui tu, incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Nu vad de ce ar trebui sa ne consideram noi norocosi. E suficient pentru a il avertiza pe utilizator ca folosesti ''prajiturele''. Daca nu le serveste la cafea are dreptul de a parasi site-ul, nu trebuie sa le blochezi tu. E ca si cum tu ai fi obligat sa iti inchizi cainele in baie cand cineva te viziteaza in casa si e alergic la animale.

Daca pui avertismentul intr-o pagina obscura iar utilizatorul continua sa navigheze, nu inseamna ca si-a dat consimtamantul. Trebuie sa faci in asa fel incat sa nu existe nici un dubiu ca odata intrat pe site a luat cunostinta de mesaj.
chiar e culmea...

Am si eu o curiozitate? Dintr-un articol pe care l-am citit se estimează că 92% din site-uri folosesc cookieuri. Este clar că o înștiințare de folosință a cookieurilor nu te protejeaza de eventele cookieuri ”malefice”, deci legea este inutila.

Există vreo șansă să facem o petiție, să apelăm la parlamentarii noștri din UE sau care ar fi calea legală a webmasterilor de a combate aceasta lege inutilă? Eu unul sunt deranjat și ca webaster dar și ca vizitator, MĂ ENERVEAZĂ să accept cookieuri pe orice site pe care-l vizitez...