Pagina 7 din 16 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 152

Subiect: Panda update 4.0

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

slobodan, perfect de acord cu tine! Dar... sa nu uitam, google isi castiga "existenta" de pe spatele nostru. Cred ca ar trebui macar ceva explicatii in plus sa ofere.

Faptul ca ai la dispozitie diverse platforme prin care poti sa iti creezi un blog, un magazin online (daca poti sa ii zici asa), etc... nu inseamna ca noi, cei care "facem" (sau incercam) SEO meritam sa fim tratati asa.

Oricum, pana in acest moment, confirm din ca google rankeaza site-uri cu continut duplicat, copiat, ferme de link-uri, pagini facebook (paginile fb ma deranjeaza mai tare la ranking), etc... in fata site-urilor care au continut original, link-uri naturale, etc... ceea ce nu cred ca este corect.

just my 2 cents.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Discutam de calitatea rezultatelor nu de dat socoteala....si explicatiile le da pentru ca detine si el servicii si shopping in propria sa curte.vezi consiliu concuretei mai bine si monopol.Daca ar cumpara ei tot restu ce am face? Am scrie pe forum pareri fara sa-i afectam ,de asta exista institutii de genu asta.Omule cand le-am scris eram vesel sa stii nu incrancenat ) cum ai dedus tu din textul de mai sus.Sunt doar niste pareri impartite (nu gandim toti la fel) de asta exista forum.te astep cu un raspuns daca te-a afectat cum si de ce acest update......
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Oricum, pana in acest moment, confirm din ca google rankeaza site-uri cu continut duplicat, copiat, ferme de link-uri, pagini facebook (paginile fb ma deranjeaza mai tare la ranking), etc... in fata site-urilor care au continut original, link-uri naturale, etc... ceea ce nu cred ca este corect.

just my 2 cents.
    Pt rezultate ok tre sa plateasca niste oameni si oarece servere. Ii ajuti? Poate maine cere bani pt acces la motorul de cautare. E ok si asta? De alte motoare nu te iei ca nu dau rezultate asa de exacte? Sa ramanem ontopic. Propun. Cine are chef de criticat google poate deschide un subiect separat.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    slobodan, perfect de acord cu tine! Dar... sa nu uitam, google isi castiga "existenta" de pe spatele nostru.
    Google isi castiga banii de pe urma utilizatorilor finali care efectueaza cautari si consuma publicitate virtuala, nu de pe spinarea webmasterilor, cred ca intelegi ce vreau sa spun.

Nu ma intelege gresit, si eu sunt lovit de Google dar e ca si cum ai avea un director web si webmasterii site-urilor inscrise acolo te-ar trage la raspundere pentru modul in care le asezi site-urile in directorul tau, adica wf?!

Faptul ca pentru majoritatea Internetul incepe si se termina cu Google e numai vina lor.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Inesco noi am inteles ce spui fara sa te contrazicem ,dar intelege ce spun si alti.Care alte motoare? Si nu criticam doar ne dam cu parerea e cu totul altceva.Stim ca trebuie sa plateasca si ca au bani cat jumatate din bancile lumi...si da de ajutat am contribuit toti useri+webmasteri care construiesc continut site-uri etc etc etc(sunt multe aici) pentru useri de care vb nr220.Deci fara webmasteri si cei ca noi care investi in site-uri de calitate care sa dea bine la useri din google(aici sunt multe de la aplicatii android pina la continut video youtube.com).Google nu te ajuta pe tine se ajuta pe el sa-si plateasca facturile serverele de care spui.Si da ai ajutam noi,noi investim in adwords pentru utilizatorul final sa aduca profit domnului google.Si publicitate virtuala cine o plateste oare? Userul final ? Sau webmasteri...Vrei sa zici ca tu esti in gradina lui google si trebuie sa joci dupa regulile lui mai exact ,Dar care sunt ?????...care reguli sau le face el cand vrea pe bani webmasterilor nu? despre ce vb voi mai exact ?Internetul nu incepe cu google in Rusia ,china ,si alte tari.......depinde cum vei tu situatia.(am mai zis nu toti gandim la fel).si da eu caut ceva relevant si imi apar pagini de facebook cu useri cumparati foarte relevant pentru userul final.
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Google nu e perfect, dar in mare parte e si vina webmasterilor, care isi lasa business-ul sa depinda 90% de Google.
    Din pacate pe .ro ai 2 surse de trafic: SE + trafic cumparat, care e scump si de cele mai multe ori nu isi justifica pretul.
    Exista si alte metode de a obtine trafic, usor de implementat mai ales intr-o comunitate ca seopedia.
    De ex: schimbul de trafic.
    Daca eu am 1 site cu 1k pe zi si mai gasesc 10 parteneri cu acelasi potential, cu care sa schimb trafic, ajung usor la 5-6k pe zi. Castig usor 5k fara google. Daca link-urile sunt puse cum trebuie, oamenii vor naviga, de pe un site pe altul si toti castiga in final.
    Dar ce sa vb de schimb de trafic, daca abia gasesti parteneri pentru schimbat cate un link. Si ne mai plangem ca suntem la mana lui Google

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Google nu e perfect, dar in mare parte e si vina webmasterilor, care isi lasa business-ul sa depinda 90% de Google.
    Din pacate pe .ro ai 2 surse de trafic: SE + trafic cumparat, care e scump si de cele mai multe ori nu isi justifica pretul.
    Exista si alte metode de a obtine trafic, usor de implementat mai ales intr-o comunitate ca seopedia.
    De ex: schimbul de trafic.
    Daca eu am 1 site cu 1k pe zi si mai gasesc 10 parteneri cu acelasi potential, cu care sa schimb trafic, ajung usor la 5-6k pe zi. Castig usor 5k fara google. Daca link-urile sunt puse cum trebuie, oamenii vor naviga, de pe un site pe altul si toti castiga in final.
    Dar ce sa vb de schimb de trafic, daca abia gasesti parteneri pentru schimbat cate un link. Si ne mai plangem ca suntem la mana lui Google
    Mihai, chestia asta numita link exchange am inceput sa o fac in 1999. Prin 2001, aveam site cu 200.000 vizitatori unici/zi. Ceea ce n-ai spus tu este ce calitate are traficul venit prin link exchange. Cei care aveau site-uri de succes in 2001 erau cei nu se bazau doar pe "traffic trade" cum i se zicea atunci dar care aduceau si trafic din exteriorul network-ului de site-uri, de obicei din motoare de cautare (yahoo pe vremea aia). Erau notiuni de "traffic quality" adica cei 1K vizitatori pe care mi i-ai trimis, cate clickuri au dat pe site-ul meu? Daca imi trimiteai 1K care dadeau 1,2K clickuri, aveai trafic productiv si imi doream sa fac trade cu tine. Erau teorii intregi, se investea enorm in scripturi bune si rapide.
    In fine, ce vreau sa-ti spun este ca prin 2005 am constatat ca mai bine ma focusez doar pe adus trafic din motoare si nu-mi mai bat capul cu traffic trade pentru ca traficul adus din trade-uri era de obicei de vreo 5 ori mai prost calitativ decat daca venea din Google. Asa ca usor-usor mi-am vandut site-urile alea cu numere ametitoare si prefer sa fac site-uri cu 1K vizitatori/zi toti din Google si care imi aduc tot atatia bani cat imi aduceau inainte site-uri cu 100K/zi.
    Deci e cum zici tu ca noi webmasterii am facut posibila ascensiunea lui Google dar motivul este acela ca urmaream maximizarea profitului si nimic mai mult ( e clar ca un site cu 100K/zi consuma banda de internet ca la balamuc si asta pe vremurile cand internetul era scump nu ca astazi, plateam $5K/luna pe servere in 2001!)

Si mai e o problema: webmasterii au inceput sa foloseasca masiv google analytics. Am incercat mereu sa explic atat in mediul online (pe forumuri si bloguri) si offline(seminarii si conferinte unde m-am intalnit cu alti webmasteri) ca este o greseala sa ii dai lui google date despre cuvintele-cheie din nisa ta. Prin aceasta actiune deschizi calea competitiei (ca altfel cum sa stii care cuvant-cheie are un anumit CPC?). Nu trebuia folosit analytics pe scara larga, acum insa sunt 25 de milioane de conturi si google are toata informatia. Iar in nesimtirea si perfidia sa, google dupa ce ca ii dai metrics-urile cuvintelor-cheie, mai are nesimtirea sa ti le si ascunda "(not provided)". Deci google primeste pe tava de la webmasterii inconstienti metrics-uri despre cuvinte apoi te miri ca pe nisa ta s-a umplut de adwords si nu mai faci nicio coacaza pe nisa aia ! Pai nu e o prostie monumentala ?! Ce, nu mai sunt countere pe piata ?!

Concluzia mea referitoare la Panda 4 uitandu-ma pe counterele site-urilor mele astazi, la 5 zile dupa Panda si vad ca nu mi-a picat niciun site, este similara cu a lui Tom: faci content bun, pui linkuri bune, niciun update nu te poate afecta. Restul e can-can.
    Ultima modificare făcută de dascalescu; 25th May 2014 la 09:40.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@scopo
    Nu te obliga nimeni sa promovezi un site sau produs doar prin google. Toata carcoteala vine de la faptul ca seo si in genere publicitatea pe google e sau era ieftina. Publicitate se poate cumpara si la tv (floria.ro), radio, presa scrisa si cine mai stie ce inventii. Dar e scumpa rau.
    Propun sa ramanem totusi on topic si sa vedem ce inseamna efectiv acest update timp de 2-3 saptamani. De ex am gasit ftp indexat. Cica ar fi ceva normal, chit ca pana acum nu am mai gasit pozitii din top 200.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

nu-mi mai bat capul cu traffic trade pentru ca traficul adus din trade-uri era de obicei de vreo 5 ori mai prost calitativ decat daca venea din Google.
    Eu am aratat schimbul de trafic ca o alternativa. Iar calitatea traficului primit depinde de partenerii cu care schimbi. Intr-o comunitate ca seopedia poti gasi cativa parteneri cu care sa faci acest lucru.
    Si mai e o problema: webmasterii au inceput sa foloseasca masiv google analytics. Nu trebuia folosit analytics pe scara larga...
    La fel gandesc si eu. Sunt atatea alternative, de ex statcounter, ptr bloguri wpslimstat, etc..
    Faptul ca pui la dispozitie cuiva toate statisticile, se va folosi de ele mai devreme sau mai tarziu.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Pt rezultate ok tre sa plateasca niste oameni si oarece servere. Ii ajuti? Poate maine cere bani pt acces la motorul de cautare. E ok si asta? De alte motoare nu te iei ca nu dau rezultate asa de exacte? Sa ramanem ontopic. Propun. Cine are chef de criticat google poate deschide un subiect separat.
    Tie ti se pare corect ca niste pagini facebook, fara nimic pe ele (sau cu cateva "posturi") sa iti rankeze in fata site-ului tau cu, continut unic, etc...?

Mie NU. De asta am deschis acest subiect legat de acesta (f**k) panda update! De asta ti-am dat si un negativ!

Pagina 7 din 16 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Confirms Panda Update Is Rolling Out
    De avram în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th September 2013, 22:33
  2. Studiu Google Panda update
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th June 2012, 01:42
  3. Video Panda Update
    De felix în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th December 2011, 14:17
  4. Panda update 2.5 septembrie 28-30.
    De Tom în forumul Google