Curios, eu avem un site penalizat -> de pe 1 m-a trantit pe 100+, iar acum a revenit pe keywordul respectiv cu o pagina interna (ranka pe 1 cu root) pe 41.
Incepusem sa lucrez la un site nou, dar acum nu stiu ce sa fac.. sa mai continui ca asta vechi sau sa imi vad de treaba cu cel nou
Vorbim de .com, da?
Din pasiune, fotograf
danseaza pe dreq.Duce site-urile bune jos si ridica toate leprele care nu au nimik pe ele ,intri pe ele si iesi imediat ...Stie el ce face ca nu face degeaba...Si din pacate multi care au fost corecti au cazut .....pacat.Ca te face sa renunti.E ca si cum eu platesc tot tva pe luna si langa mine cineva nu plateste deloc,cand vine garda anaf etc.. lui nui da amenda si mie da..
Cam asa e si pe goagle momentan.Pacat de munca depusa si daruirea unora ,cand vezi ca se intoarce tot cu cu. in jos..![]()
scriu gramatical prost :D:D:D:D
NU la limitat,doar a stricat rezultatel multe relevante pe anumite cuvinte.Problema e urmatoare daca ai fost atent la brandurile mari de ex. emag,ikea, decathlon, etc au urcat in cautari si baga de sparg in adwords.Luam exemplu booking.com consuma cateva zeci de milioane la adowrds si a urcat in ultimele luni de nu-ti vin sa crezi.Google pregateste terenul pentru magazinul care il va deschide in ceva timp.UItete in Polonia ca ce am scris adwordsul este impartit pe din doua.Stanga muritori dreapta campania facuta de google.Deci platesti sa concurezi cu cineva care detine google.ro
Daca nu ma creazi afla ca nasper deja la dat in judacata pe google pentru monopol in Europa si urmeaza alti.Mai exact a sarit prea mult calu, cu asa zisele updaturi ,numai prostii au facut cu ursii astia au adus site-uri care nu merita nici sa fie intre primele 100 de pozitii.Pacat dar google este deja in mare schimbare si nui pasa de useri.Ai vazut daca preiei video de youtube.com ca nu-ti mai da voie sa folosesti adsense,DE CE OARE?
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Tot nu ma prind ce au oamenii cu un anume site. Ce e nasper pan la urma? Nu am auzit niciodata de ei, nu folosesc. Se oftica pt ca nu au muncit ani de zile ca google? La o adica google maine poate sa se transforme in magazin online ca orice domeniu .com. Ce au cu proprietarul site-ului?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)