Pagina 4 din 16 PrimulPrimul ... 2345614 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 152

Subiect: Panda update 4.0

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    In ce data a aparut problema ? Am si eu o problema similara.
    Marti
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de designarti Vezi Post
    Eu tot cam 5% am loss, tot pe travel. Nicio schimbare în rankingul de keywords important. Tot alea ranchează bine, știi tu.

Oricum, mereu au fost flows importante în primele zile de după updates. Vorbim în cateva zile.
    In jur de 10% este o scadere naturala a traficului total pe internet saptamana asta, est emia cald afara, oamenii mai ies la plimbare, stau mai putin la computer
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Marti
    In cazul meu traficul s-a redus cu 50-60 % peste noapte, incepand cu data de 02.05. Site-ul este pe com, nimic fortat, continut unic, etc

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

Curios, eu avem un site penalizat -> de pe 1 m-a trantit pe 100+, iar acum a revenit pe keywordul respectiv cu o pagina interna (ranka pe 1 cu root) pe 41.
    Incepusem sa lucrez la un site nou, dar acum nu stiu ce sa fac.. sa mai continui ca asta vechi sau sa imi vad de treaba cu cel nou
    Vorbim de .com, da?
    Din pasiune, fotograf

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de paulpadurariu Vezi Post
    Curios, eu avem un site penalizat -> de pe 1 m-a trantit pe 100+, iar acum a revenit pe keywordul respectiv cu o pagina interna (ranka pe 1 cu root) pe 41.
    Incepusem sa lucrez la un site nou, dar acum nu stiu ce sa fac.. sa mai continui ca asta vechi sau sa imi vad de treaba cu cel nou
    Vorbim de .com, da?
    Cred ca ar trebui sa mai astepti. Inca google danseaza ... si o face "repede si des"

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

danseaza pe dreq .Duce site-urile bune jos si ridica toate leprele care nu au nimik pe ele ,intri pe ele si iesi imediat ...Stie el ce face ca nu face degeaba...Si din pacate multi care au fost corecti au cazut .....pacat.Ca te face sa renunti.E ca si cum eu platesc tot tva pe luna si langa mine cineva nu plateste deloc,cand vine garda anaf etc.. lui nui da amenda si mie da..
    Cam asa e si pe goagle momentan.Pacat de munca depusa si daruirea unora ,cand vezi ca se intoarce tot cu cu. in jos..
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    danseaza pe dreq .Duce site-urile bune jos si ridica toate leprele care nu au nimik pe ele ,intri pe ele si iesi imediat ...Stie el ce face ca nu face degeaba...Si din pacate multi care au fost corecti au cazut .....pacat.Ca te face sa renunti.E ca si cum eu platesc tot tva pe luna si langa mine cineva nu plateste deloc,cand vine garda anaf etc.. lui nui da amenda si mie da..
    Cam asa e si pe goagle momentan.Pacat de munca depusa si daruirea unora ,cand vezi ca se intoarce tot cu cu. in jos..
    Google demult incearca sa limiteze SEO-ul. Normal ca doresc ca tu, de exemplu ca webshop, sa nu ai parte din trafic organic... ca ei din asta nu scot bani. In schimb, daca nu ai trafic organic va trebui sa mergi pe varianta ADS.... nu?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

NU la limitat,doar a stricat rezultatel multe relevante pe anumite cuvinte.Problema e urmatoare daca ai fost atent la brandurile mari de ex. emag,ikea, decathlon, etc au urcat in cautari si baga de sparg in adwords.Luam exemplu booking.com consuma cateva zeci de milioane la adowrds si a urcat in ultimele luni de nu-ti vin sa crezi.Google pregateste terenul pentru magazinul care il va deschide in ceva timp.UItete in Polonia ca ce am scris adwordsul este impartit pe din doua.Stanga muritori dreapta campania facuta de google.Deci platesti sa concurezi cu cineva care detine google.ro
    Daca nu ma creazi afla ca nasper deja la dat in judacata pe google pentru monopol in Europa si urmeaza alti.Mai exact a sarit prea mult calu, cu asa zisele updaturi ,numai prostii au facut cu ursii astia au adus site-uri care nu merita nici sa fie intre primele 100 de pozitii.Pacat dar google este deja in mare schimbare si nui pasa de useri.Ai vazut daca preiei video de youtube.com ca nu-ti mai da voie sa folosesti adsense,DE CE OARE?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

CA SA intelegeti citeste google inger si demon pe ecommerce

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    ...
    Daca nu ma creazi afla ca nasper deja la dat in judacata pe google pentru monopol in Europa si urmeaza alti.Mai exact a sarit prea mult calu, cu asa zisele updaturi ,numai prostii au facut cu ursii astia au adus site-uri care nu merita nici sa fie intre primele 100 de pozitii.Pacat dar google este deja in mare schimbare si nui pasa de useri.Ai vazut daca preiei video de youtube.com ca nu-ti mai da voie sa folosesti adsense,DE CE OARE?
    Tot nu ma prind ce au oamenii cu un anume site. Ce e nasper pan la urma? Nu am auzit niciodata de ei, nu folosesc. Se oftica pt ca nu au muncit ani de zile ca google? La o adica google maine poate sa se transforme in magazin online ca orice domeniu .com. Ce au cu proprietarul site-ului?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 4 din 16 PrimulPrimul ... 2345614 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Confirms Panda Update Is Rolling Out
    De avram în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th September 2013, 22:33
  2. Studiu Google Panda update
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th June 2012, 01:42
  3. Video Panda Update
    De felix în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th December 2011, 14:17
  4. Panda update 2.5 septembrie 28-30.
    De Tom în forumul Google