Eu am cateva site-uri pe Spania si vad miscari masive de vreo 4 zile. Urca, coboara asa o tine de cateva zile.
Eu am cateva site-uri pe Spania si vad miscari masive de vreo 4 zile. Urca, coboara asa o tine de cateva zile.
ciudat tare
Multi au copiat de la mine, din cei ce au copiat au urcat si eu am cazut
Dupa ce am fost penalizat pentru un link natural acum se pare ca ma loveste si pentru continut originalla un alt site
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife, site-ul care ti-a fost copiat este unul nou sau are vechime?
Uite un exemplu aici cel putin subdomeniiile au continut 95% copiat si sta faorte bine, au coiat multe articole de la mine, eu nu mai apar in rezultate la articolele respective sau apar in pozitii inferioare.
cred ca au o relatie la google astfel nu imi explic, am auzit ca au fost trimise multe sesizari DMCA dar nu se intampla nimic, eu le-am zis sa puna macar link la articole au zis ca rezolva si apoi nu au facut nimic si nici nu au mai raspuns la email.
Acest panda 4 l-a "penalizat" si pe el, ma uitam in trafic.ro la general a ajuns de pe locul 13 pe 4
Ultima modificare făcută de lovelife; 22nd May 2014 la 12:42.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ziarele nu se pun la socotealaSiteurile televiziunilor si ziarelor nu vor pati nimic daca copiaza. Credeam ca vorbesti de siteuri noi sau de pe nisa ta.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ce este ciudat iar, de fapt ce am observat: au inceput sa rankeze multe pagini facebook pe pozitii destul de ok (in prima pagina) iar site-urile respective, au cazut pe pagina 2 - 3.
Sa fie si asta un "efect" panda?
Citeste aici ce face google in spate cu aceste mici ursuleti incet si sigur.Deja sunt companiii mari de ex. naspers etc. Si nenea google a venit cu o ideei genialadoreste sa imparta pe doua coloane adwordsul in stanga sa fim noi muritori si in dreapta sa fie el nenea google (doreste sa intre pe piata shopingului).
Deci daca cineva mai intelege ceva din ameteala asta.Si da sunt nise pe care rezultatele sunt de ca....t irelevante.
Eu deja vad schimbari pe Romania si nu sunt in binedeloc.Mai exact seo va deveni pentru ;bogati si branduri...
scriu gramatical prost :D:D:D:D
jeguri bzi, insista cu report ... le-am facut si eu report si surpriza de la google , vor mai multe detalii pentru ca au pus o singura fraza la inceput
linkurile inca conteaza , uite aici nu s-a intamplat nimic cu siteul marelui antreprenor frunzeti Vizitatori pe zi - stiri.com.ro, aici se simte http://www.trafic.ro/statistici/indexstiri.roUpon recent review of the websites mentioned in your notice, we were unable to locate the allegedly infringing content on the following page(s):
Cultura si Arta BZI ..............
If this matter is still a concern, please repvly to this email with detailed information to enable us to locate the allegedly infringing content.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)