Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Cum scapi de penalizarea Google a unui site/domeniu?

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit Cum scapi de penalizarea Google a unui site/domeniu?

Salutare,

Am cititi mai multe pareri pe forum si pe alte site-uri despre ce trebuie sa faci atunci cand ai un site care a fost penalizat de google. Si am cateva intrebari pentru cei care au trecut prin aceasta problema si au reusit sa scape de ea, poate imi dau o mana de ajutor

In primul rand, trebuie sa stiti ca site-ul despre care vorbesc este unul pe un keyword puternic care a fost penalizat de circa 16 luni de google. Pe celalate motoare bing sau yahoo sta foarte bine,dar nu ma ajuta. Am scos linkuri care le-am considerat proaste si am bagat continut nou, dar fara nici un rezultat.

Am inteles din unele pareri/recomandari ca daca stergi tot site-ul si-l lasi 4-5 luni doar cu <in constructie> si intre timp scapi de linkuri spre site, iar ulterior il pui sus la fel cum era inainte Google-ul te va vedea mai bine. Este adevarat sau am interpretat eu gresit ce am citit?

Voi cum ati procedat cu site-urile penalizate?

Mersi
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

crystalzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

Am avut aceiasi problema cu un site penalizat pe 2 cuvinte cheie timp de 8 luni. Am trimis cereri de disavow cu backlinkurile in care avea ca ancora cuvintele penalizate, dar nu s-a intamplat nimic. Pana nu am sters toate backlinkurile nu mi-au debanat site-ul. In 2 saptamana dupa ce am sters toate backlinkurile, site-ul si-a revenit.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Iti scot eu penalizarea contra cost. Daca vrei, da-mi domeniul pe PM si-ti fac estimare.

Daca nu, trebuie sa oferi mai multe detalii, mai ales domeniul ca sa primesti sugestii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit

@crystalzone: Am incercat si eu sa scot din linkuri, poate nu chiar toate. Azi m-am pus de sters toate linkurile la care am acces

@ Tom: ai un PM de la mine
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Alvy Vezi Post

@ Tom: ai un PM de la mine
    Ti-am raspuns.

Ideea este urmatoarea: Cand ai penalizare pentru links, manuala sau penguin, trebuie sa intelegeti ca o mare parte din acele link-uri o sa dispara! Deci implicit, cand site-ul isi revine, nu-si revine pe aceleasi pozitii ca inainte de penalizare.

Daca vreti sa pastrati domeniul, trebuie sa acceptati greselile si sa construiti pentru urmatorii ani. Daca nu, mai bine faceti alt site.
    Ultima modificare făcută de Tom; 22nd April 2014 la 12:40.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit

Situ ca s-au facut multe greseli de aceea acum incerc sa le repar si vreau sa vad cum sa fac acest lucru.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Alvy Vezi Post
    Situ ca s-au facut multe greseli de aceea acum incerc sa le repar si vreau sa vad cum sa fac acest lucru.
    Scoate-ti link-urile junk (aproape toate). Incearca si cu "disable css" cand verifici un site, o sa ai surprize "neplacute". Ai cumparat link-uri pe site-uri care sunt ferme de links (pline de advertoriale sau links site-wide), ai luat site-wide, etc.

Daca concurenta are link acolo, nu inseamna implicit ca "si ei primesc penalizare", pentru ca profilul lor de link-uri este diferit (mai multe/putine links, mai bune, alte anchore, etc).

Daca un link e bun sau nu, depinde de tine sa decizi.

Pe viitor cumpara inteligent, link-uri bune, fara ferme de links (indiferent ca pretul e mic), constant si pe baza unei strategii gandite pe minim 1 an.

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de crystalzone Vezi Post
    Am avut aceiasi problema cu un site penalizat pe 2 cuvinte cheie timp de 8 luni. Am trimis cereri de disavow cu backlinkurile in care avea ca ancora cuvintele penalizate, dar nu s-a intamplat nimic. Pana nu am sters toate backlinkurile nu mi-au debanat site-ul. In 2 saptamana dupa ce am sters toate backlinkurile, site-ul si-a revenit.
    Cum ai reusit sa le stergi pe toate?
    crezi ca in doua saptamani Google si-a dat seama ca esti "curat" ?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit

Tocmai ce am șters vreo 3000 de linkuri din 6-7 siteuri, sunt curios ce se va intampla dupa ce google-ul vede acest lucru

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Daca nu merge si nu merge , procedeaza astfel :
    - cumpara un alt domeniu ;
    - pune alt continut diferit de domeniul vechi, mai bun calitativ/mai mult cantitativ/mai pe gustul lui Google cum s-ar zice;
    - fa-i 301 permanent redirect de la vechiul domeniu la noul domeniu;
    - pune-i backlinkuri noului domeniu din pbn-ul tau (daca ai) sau cumpara backlinkuri in caz contrar

Asteapta o luna si cu sanse mari de tot noul site o sa apara pe google chiar intr-o pozitie mai buna decat era listat vechiul site

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum scapi de daownadup - virus
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th August 2013, 17:16
  2. pagina unui site afiliata conturilor de tweeter si google+
    De Cipiot în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd June 2012, 01:36
  3. Se pastreaza penalizarea contului si pe domeniu?
    De Costin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th November 2010, 16:06
  4. Cum sterg paginile unui site din Google?
    De Clax în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th October 2009, 13:03
  5. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 02:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •