N-am descoperit apa si nici n-am inventat roata. Se face ca am avut nevoie sa implementez codul (de la Analytics) intr-un (nou) site facut pe Wordpress, dar nicidecum nu mi se contorizau vizitele in Analytics (imi tot scria "Tracking not installed", de ieri). Inca scrie, dar vizitele acum se contorizeaza (probabil ca dureaza asta cu "Tracking etc").
Am cautat o rezolvare, iar rezolvarea (pentru mine) a fost:
In prima casuta adaugati exact ceea ce se vede in poza (eu scrisesem numele site-ului, nu adresa), iar sub, la fel, ceea ce apare in poza.
Nu stiu daca intr-adevar asta a facut sa mearga, dar la mine a mers stats. Am intrat cu Internet Explorer, pe Google, si am efectuat o cautare pe care stiu ca apar in rezultate, iar apoi am ramas pe site. Am intrat in Analytics cu Mozilla, am dat un refresh si surprize stupize, era un user online, iar la cautari era cea efectuata de mine (singura cautare ce aparea in raport, de altfel).
Atentie: Site-ul primea vizite in orice caz. Nu multe, dar primea.
Pentru unii poate nu-i ceva nou, dar pentru mine e, ca n-am intampinat probleme de genu pana acum (poate pentru ca foloseam un plugin pentru asa ceva, iar totul se facea automat).

Răspunde cu citat