Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Analytics: "Tracking Not Installed" - rezolvare

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit Analytics: "Tracking Not Installed" - rezolvare

N-am descoperit apa si nici n-am inventat roata. Se face ca am avut nevoie sa implementez codul (de la Analytics) intr-un (nou) site facut pe Wordpress, dar nicidecum nu mi se contorizau vizitele in Analytics (imi tot scria "Tracking not installed", de ieri). Inca scrie, dar vizitele acum se contorizeaza (probabil ca dureaza asta cu "Tracking etc").

Am cautat o rezolvare, iar rezolvarea (pentru mine) a fost:

In prima casuta adaugati exact ceea ce se vede in poza (eu scrisesem numele site-ului, nu adresa), iar sub, la fel, ceea ce apare in poza.

Nu stiu daca intr-adevar asta a facut sa mearga, dar la mine a mers stats. Am intrat cu Internet Explorer, pe Google, si am efectuat o cautare pe care stiu ca apar in rezultate, iar apoi am ramas pe site. Am intrat in Analytics cu Mozilla, am dat un refresh si surprize stupize, era un user online, iar la cautari era cea efectuata de mine (singura cautare ce aparea in raport, de altfel).

Atentie: Site-ul primea vizite in orice caz. Nu multe, dar primea.

Pentru unii poate nu-i ceva nou, dar pentru mine e, ca n-am intampinat probleme de genu pana acum (poate pentru ca foloseam un plugin pentru asa ceva, iar totul se facea automat).

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

La Property Name poti pune "pink rabbit with green eyes", nu conteaza. E doar un nume pe care-l alegi tu pt proprietate respectiva, la fel si la View Settings unde poti alege numele, sa nu fie "All site nu stiu ce".

Ce conteaza e la Default URL sa fie exact URL-ul tau fara http://, respectiv https:// daca e cazul.

De obicei, cand te uiti in Analytics, vezi raportul cu vizite abia a doua zi, pt ca el, by default, iti arata statisticile pt ultimele 30 de zile, pana ieri inclusiv. Deci, daca ai instalat codul azi dimineata la ora 10 AM, degeaba verifici tot azi la ora 14:00, ca iti arata by default statisticile de pe utimele 30 de zile, pana ieri. Daca vrei sa le vezi si pe azi, trebuie sa selectezi ziua de azi din Time Selector-ul din dreapta sus.

Oricum, atunci cand nu-s pb, statisticile se updateaza in GA la cateva ore maxim.
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th September 2013, 15:48
  2. "Direct trafic" din analytics
    De raxiro în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th September 2011, 16:57
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  4. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •