1. Pot pune author o imagine nu cu o persoana ci cu logo-ul unei firme ?
2. Se pot pune mai multe snippet-uri pentru acelasi site, ex: autor, stelute de vot si cel pt. siteuri de muzica?
1. Pot pune author o imagine nu cu o persoana ci cu logo-ul unei firme ?
2. Se pot pune mai multe snippet-uri pentru acelasi site, ex: autor, stelute de vot si cel pt. siteuri de muzica?
D R G
1. Da se poate pune la imagine si logo, dar trebuie sa fie catre un cont personal, nu merge cu un cont de firma, am incercat ei si nu am reusit, paote cineva stie cum
2. Da se poate, sunt multe solutii, pentru snippet, este indicat sa pui cod de snippet pentru toate elementele pretabile la asa ceve, autor, breadcrumb, rating, imagine, titlu, pret, etc, sa declar de ce tip este pagina (articol, produs, reteta, carte, film, etc)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Multumesc de raspunsuri ! Inca ceva dauneaza daca pe un site (exemplu) de versuri folosest rich snippet de retete... ?
D R G
Ca să apară poza în Snippet, vei trece printr-un proces de "Approuval" care durează cam 1-2 săptămâni de când ai făcut setările corespunzătoare. Cerința este "a Google+ Profile with a good, recognizable headshot as your profile photo", ceea ce mă face să am dubii că logo-ul unei firme este acceptat.
Poți folosi mai multe îmbunătățiri, dar nu ai nici un control cu privire la care dintre ele vor fi afișate, sau dacă va fi afișat vreunul.
Pe schema.org găsești toate elementele pe care le ai la îndemână. Versuri și rețetele pot fi lucruri diferite, dar pot fi ambele de tipul "Thing" - cu proprietățile comune "name, description, url, and image".
In cele din urma am gasit un raspuns explicit pe un site: Company Logo as Google Plus Profile Picture
Pe scurt pentru cei interesati: "Using your personal photo as Google Plus avatar is your safest and the best bet."
D R G
Eu aveam o imagine la profil in care aveam capul intr-o parte si nu mi-a aparut snippet-ul. Am asteptat cam 6 luni si pana la urma am schimbat poza cu una in care mi se vede mai bine fata. In cateva zile a aparut.
Deci nu cred ca ai sanse cu logo.
In principiu am vazut ca mai acceptau poze cu fata ta facuta in caracter de desene animate, iar pe moz am mai vazut ca au fost surprinse unele glitch-uri. An In-depth Analysis of Authorship, Google+ and Snippets - Moz!
Au cam disparut pozele din serp la persoanele care au putini oameni in cercuri. Ne cam forteaza sa utilizam G+ in loc de Facebook.
@voiqu, pozele au disparut pe site-urile considerate de Google low-quality, nu are legatura cu numarul de oameni din cercuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)