Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Articolele noi nu apar prea sus in cautari

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    33

Question Articolele noi nu apar prea sus in cautari

Ce inseamna daca la postarea unui articol nou, acesta se claseaza (long tail) pe pozitii codase?
    De exemplu, pentru "salvari batman arkham origins" articolul site-ului despre care vorbesc se claseaza pe locul 8, in fata lui fiind articole in limba enegleza, care au mai mult sau mai putin legatura cu subiectul.
    Este o problema? Este normal?
    Multumesc!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de gaby Vezi Post
    Ce inseamna daca la postarea unui articol nou, acesta se claseaza (long tail) pe pozitii codase?
    De exemplu, pentru "salvari batman arkham origins" articolul site-ului despre care vorbesc se claseaza pe locul 8, in fata lui fiind articole in limba enegleza, care au mai mult sau mai putin legatura cu subiectul.
    Este o problema? Este normal?
    Multumesc!
    Tu esti asta: Salvari Batman: Arkham Origins (Storyline Complet) - Cheats Codes - PC Troubleshooting ???

Asta nu e articol, este o poza. Un articol pt seo, are undeva la 3-500 cuvinte, ideal 500+.

Cautarea este pe termeni din limba engleza, cum vrei tu sa rankezi peste site-uri in limba engleza?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    33

Implicit

Da, la acel post ma refer.
    In ultima perioada vizitatorii unici au scazut foarte mult, si am observat ca articolele se pozitioneaza destul de in spate (pozitii codase pe pagina 1 sau in intervalul paginilor 2-3). Fara indoiala si acest lucru determina scaderea. Postul cu salvarile este doar un exemplu.
    Cred ca este o problema pe undeva, dar nu imi dau seama exact unde. Inteleg ca articolele trebuie sa fie mai stufoase, exista si mai stufoase cu aceleasi pozitionari...

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Ceea ce vrea Tom sa iti spuna este faptul ca Google pune mare accent in primul rand pe calitate. Probabil siteurile care se pozitioneaza inaintea ta au o autoritate mai mare si au un continut de calitate.

Si totusi tu ai un mare avantaj de care nu profiti, ai o comunitate. Din ce am observat eu, discutiile pe forumuri prind bine in serps.

floryyn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    43
    Putere Rep
    26

Implicit

Fa un articol de peste 500 cuvinte, in care cuvantul cheie mentionat sa aiba o densitate de 3-5% si sa fie introdus in mod natural in text.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    282
    Putere Rep
    32

Implicit

Densitatea nu trebuie neaparat sa fie intre 3-5%. De exemplu eu folosesc densitate de 2-3% si merge foarte bine.
    Nici peste 500 de cuvinte nu este necesar. Merge foarte bine si cu 300+. Vorbesc din experienta proprie si pe nisa nutritie, sanatate.
    Probabil depind si de nisa acesti parametri, insa cu o poza si 100 de cuvinte nu stiu daca poti face treba prea buna, indiferent de nisa (nu am citit nicaieri doar imi dau cu parerea).
    Descrierea paginii este enorma (google citeste oricum doar o parte) si mi se pare mie nu prea relevanta. Ai pus meta keywords - nu ai nevoie de ele. Nu am vazut nici alt tag pe poza (poate ma insel si exista).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. imi copiaza articolele
    De daniweb în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 28th July 2009, 08:12
  2. Anunturi Adwords active care nu apar in cautari!
    De Antonio în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 18th March 2008, 01:56
  3. Cum apar reclamele adsense
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th January 2008, 08:14
  4. De ce apar asa reclamele ?
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th October 2007, 11:48
  5. Furt, cum sa ma apar?
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th July 2007, 22:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •