Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Problema ciudata Google analytics si vizite din Microsoft network

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit Problema ciudata Google analytics si vizite din Microsoft network

Am intalnit zilele astea o problema ciudata legata de modul de contorizare a vizitelor in Google analytics. Este vorba despre un site pe .com. Problema e urmatoarea: toate vizitele provenite din Microsoft corp network (am presupus ca e vorba de vizitele din Bing) sunt contorizate cu 0 timp pe site / bounce rate de 100%. Initial am crezut ca e vorba de botul Bing insa am sapat mai adanc si am ajuns la ceea ce se vede.

Ati mai intalnit asta? Vreo solutie?

LE: Se pare totusi ca vizitele din Bing sunt altele si sunt contorizate altfel...

Ataşament 2629
    Ultima modificare făcută de Nichita; 18th June 2013 la 19:23.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Se pare pana la urma ca e vorba de boti ce executa javascript. Exista posibilitatea filtrarii lor. Blocking traffic in Google Analytics | The Analytics and Site Intelligence Blog @ MoreVisibility Am setat filtrul. Revin maine cu un raspuns legat de functionarea lui.

Daca google ia in calcul bounce rateul din analytics, astfel de boti pot fi o mare problema...

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Spiderul de la bing stie sa se prezinte... Am intampinat ceva de genul pe un site.ro, doar ca erau mai multi referreri si o gama larga de IP-uri.
    In prima faza am luat la mana log-urile si am incercat banari dupa IP. Total gresit, am banat si cativa boti, iar IP-urile erau mereu altele.
    Pana la urma am facut o banare generica dupa referrer. Cu trei patru linii in htacces am scapat de toti si am revenit cu traficul la normal.
    Am trimis lista de referreri la Google, impreuna cu detalii si am fost informat mai tarziu ca le aveau deja in vizor, ca lupta impotriva spam-ului e importanta pentru ei si ca respectivele site-uri au fost scoase din indexul lor dar ca mai mult de atat nu pot face. Bineinteles, cu multumiri.

Fiind site.ro mi-a fost mai usor sa iau deciziile astea, nu erau nici referreri nici utilizatori .ro... In codul respectivelor site-uri nu am descoperit nimic ce sa justifice trimiterea de vizitatori catre mine.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Oficial au zis prin MC ca nu iau in calcul Analytics, im ultimele saptamani am citit si o declaratie a lui MC ca nu iau in calcul bounceul.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Cine-l mai crede pe MC...?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema Google Analytics
    De Lucian00 în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th March 2013, 23:05
  2. Problema Google Analytics
    De AlexandruNistor în forumul Teste
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th January 2011, 10:29
  3. Problema Refferal Google Analytics
    De virusescu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th December 2010, 00:32
  4. Problema ciudata de indexare!
    De Cristi G în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th July 2009, 17:59
  5. Analytics nr de vizite diferit in grafic vs tabel
    De Mircea Budean în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd July 2008, 16:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •