Da, intradevar a fost putin neglijat acest site, insa eu ma gandesc ca nu in urma cu 2 sapt s-a facut ceva update avand in vedere problemele pe care le am.
O sa incerc de maine sa remediez inclusiv aceste probleme
Multumesc.
Da, intradevar a fost putin neglijat acest site, insa eu ma gandesc ca nu in urma cu 2 sapt s-a facut ceva update avand in vedere problemele pe care le am.
O sa incerc de maine sa remediez inclusiv aceste probleme
Multumesc.
Scaderea la jocuri a fost din cauza inceputului scolii, acuma este vreme buna, toti sunt in parc sau in mini vacantele de 1-2 mai Scadere trafic pe nisa de jocuri online .ro? traficul v-a creste la toamna, pana atunci poti sa iti rezolvi problemele onpage.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
asa este, o sa ma apuc sa revizuiesc onpage acest site.
Keep it natural , crede-ma am stricat 3-4 site-uri de jocuri( 2 dintre ele locul 1 la jocuri online ) prin keyword stuffing si prostii de genul , 4-5 luni mi-a fost bine dar cand m-a lovit a durut ! Cresti incet, natural si tu ai de castigat pe termen lung .
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Incearca sa cresti pe 100 de espresii secundare ( long tail-uri ) in loc de 2-3 principale , gen jocuri , jocuri online, jocuri noi . O sa ai mai mult trafic decat ti-ai imagina si aducand linkuri catre multe pagini interne si cu diferite keyword-uri la fel, in timp, este mult mai sigur sa rezisti .
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Momentan nu cred ca o sa mai aduc link-uri spre el, deoarece vreau sa-l las "liber", ma refeream in mod special daca consideri ca as mai avea ceva de corectat avand in vedere penalizarea?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)