30th March 2013, 11:56
0 out of 1 members found this post helpful.
Google ascunde date importante
Se pare ca Google ascunde date importante utilizatorilor. Conform unui "expert" in keyword research, un anume Oz Da Don a pus un raport intr-un document pdf in care arata ca datele ascunse de motorul de cautare, ne pot costa pana la 75% din trafic.
Cum eu nu sunt un mare expert, v-as ruga pe cei in masura, sa va dati cu parerea. Documentul il gasiti aici: pdf
30th March 2013, 19:36
3 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
haos
Asta e un sales letter clasic. Nu prea conteaza ce scrie acolo, important e sa faca vanzare. Echivalentul unui sales letter sunt reclamele de la teleshopping.
De aceea i-am dat negativ, in caz ca Pami nu intelege.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
31st March 2013, 21:25
1 out of 1 members found this post helpful.
Copilarii: Google oricum tine secrete foarte multe informatii, la fel cum face orice firma, si eu tin informatii secrete, cu unii le mai impartasesc cu altii nu si informatia costa bani, chiar foarte multi bani, de ce sa iti dea tie moca informatii foarte valoroase.
apoi despre documentul ala, mai aveti si voi un pic de discernamant cand postati "informatii valoroase, in exclusivitate"
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Copilarii: Google oricum tine secrete foarte multe informatii, la fel cum face orice firma, si eu tin informatii secretei
Orice sistem (state, corporatii, firme, fratii, etc) are unele informatii private, va imaginati ce haos ar fi daca ar exista un Google Leeks, pe modelul Wiki Leaks?