Salutare,
Nu sunt in expert in web design si nici in optimizare. Am furat cate ceva si eu de pe la prieteni de-ai mei referitor la metode de a avansa rapid in topul google dupa diverse cautari care ma interesau pe mine, respectiv transport international de marfuri si cautari conexe.
Din pacate, de 2 zile am fost declasat de pe prima pagina (pe care ma aflam dupa foarte multe criterii de cautare) undeva in "coada" google-ului, peste locuri 100, 200... ce s-a intamplat? Puteti sa ma ajutati cu o informatie? Sau este ceva normal... cum am auzit de la un prieten care spunea ca, in cateva zile pe luna, site-ul este foarte jos in clasament.
Nu prea cred asta pentru ca asa ceva ar "declasa" google-ul din topul preferintelor clientilor, pentru ca in acest fel unele companii pot pierde bani frumosi daca 2 zile pe luna nu sunt pe prima pagina.
Ceea ce cred eu ca s-a intamplat este ori faptul ca am fost "parat" de concurenta pentru ca folosesc hidden keywords sau pentru ca am mai multe site-ul cu acelasi continut... vreo 5.
Va multumesc si astept raspunsul vostru.
Pagina de care vorbesc este www.transportator.lx.ro.
cu respect,
Decebal