Daca folosesc blockquote intr-un site wordpress si copiez anumite informatii si le pun in blockquote, acestea vor fi vazute ca duplicat de catre google ?
Daca folosesc blockquote intr-un site wordpress si copiez anumite informatii si le pun in blockquote, acestea vor fi vazute ca duplicat de catre google ?
phunkS, sa iti spun cum vad eu personal ceea ce ai intrebat tu:
1. depinde foarte mult de ceea ce pui in fata la acel blockquote, in sensul ca daca scrii un articol ok, unic, si pui si blockquote, eu zic ca e ok.
Sa iti explic si de ce: de exemplu, sa zicem ca pui in blockquote un cod php despre conectare la sql, care este unic, nu poate sa fie diferit, iar aticolul tau este unic, legat de ce vrei sa scrii in atunci e ok.
2. daca pui doar blockquote, copiat din alta parte, nu e ok!
AM expus doar parerea mea persoanal. Profesionistii in seo, pot sa iti ofere mai multe detalii!
Ca si in cazul codurilor php, care sunt comune, daca adaugi si ceva content unic, nu cred c-ai avea probleme. Sa fie oarecum o balanta... care sa se incline spre content unic mai mult. Eu mai folosesc blockquote + ceva content unic si nu am avut probleme (bine, nu la toate articolele).
<blockquote> In short no, however there are some stipulations to that. Google’s Matt Cutts answers these question in a recent video asked by a viewer: </blockquote>
If I quote another source, will I be penalized for duplicate content? - YouTube
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)