deci. m`am apucat shi am facut un nou site. shi vreau sa`l gasesc pe google, dupa anumite cuvinte cheie [specific ca e pentru o firma]. domeniul e .ro. dupa care m`am apucat de citit forumul asta shi sunt cate chestii pe care nu le`am priceput.
Title diferit la fiecare pagina ,title la link`uri, alt`uri la poze, meta keywords shi description nu e greu[chiar am citit destul p`aci]. Problemele mele sunt umatoarele :
- meniul e flash. am o anumita animatzie, shi mi se pare ca arata mai bine decat un banal meniul html. Trebuie neaparat sa fie "link`uri pe text, nu imagini, nu flash" ? am vreo shansa sa`l gasesc in google daca am meniu flash ?
- ce insemna indexare ? googleBot ? google sitemap ? sitemap .. in general ? adica am citit ca se pot face pe anumite site`uri ... sau pot sa`l fac eu ? mi`e greu sa cred ca vreun bot ar putea urma link`uri .. dintr`un swf.
In alta ordine de idei ... ma ajuta shi pe mine cineva cu cateva chestii PRACTICE , eventual o anumita ordine a chestiilor pe care ar trebui sa le fac ?
danke

.
]. Problemele mele sunt umatoarele :
Răspunde cu citat
ce`ar trebui sa mai fac ?