Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Problema indexare dupa actualizare platforma

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    35

Question Problema indexare dupa actualizare platforma

Cu cateva zile in urma (vreo 3) am actualizat platforma forumului din semnatura la ultima versiune. Link-urile catre categorii si topicuri au ramas neschimbate, la fel si structura.
    Ceea ce am modificat, major, as spune ca fost sistemul de generare a sitemap-urilor, ce era in versiunea anterioara generat printr-un mod third party, iar in noua versiune fiind integrata in mod standard o astfel de optiune.

Astfel, am eliminat de pe host si din GWT vechile sitemap-uri, si le-am inlocuit cu cele noi. In GWT desi sitemap-ul nou a fost introdus la pagini indexate imi apare: -
    Astazi, desi au fost postate articole noi, pana la aceasta ora nu a fost indexat niciunul...
    Am gresit cu inlocuirea sitemap-ului, sau, este normal sa se intample asa, pana se obisnuieste Google cu modificarile?
    Multumesc!
    Ultima modificare făcută de gaby; 29th December 2012 la 17:11.
    Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.

Guvi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2011
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu vad ca-ti indexeaza foarte bine subiectele noi. Ce versiune ai avut la forum? Am si eu un un IPB 3.0.5 si vreau sa-i fac un update da mi-e cam frica sa nu-mi schimbe structura, linkurile, etc care sunt generate cu module third party. Ai facut tu update-ul sau i-ai pus pe aia de la IPB, am impresia ca o fac ei gratis daca esti client.
    Cu Google trebuie sa astepti, se misca greu cand nu e vorba de incasat ceva.

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu, din pacate nu se indexeaza la fel de repede ca inainte, de exemplu, este postat un subiect astazi la ora 12:00 si este indexat daca am noroc, seara la 22:00 de exemplu.

Am avut IPB 3.1.4, si, am facut upgrade-ul singur dupa ce am incercat pe localhost si totul a decurs bine. Da, cei de la IPB iti pot face update-ul daca doresti, insa, din cate am observat, dureaza foarte mult si pana iti raspund la o intrebare, asa ca, daca nu pierzi mare lucru (am impresia ca tu trebuie sa urci fisierele noi pe FTP, si pana se realizeaza procesul de upgrade comunitatea va fi indisponibila), ii poti ruga pe ei, in 2-3 zile cred ca iti vor face update-ul (spun ca au foarte multe cereri, si, probabil asa e).

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Imi poate da cineva un sfat, sau o opinie?

Fisierul robots.txt arata asa: http://pctroubleshooting.ro/robots.txt iar sitemap-urile se gasesc la adresa: http://pctroubleshooting.ro/sitemap.xml
    Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema actualizare bani
    De Yahweh în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th December 2011, 18:29
  2. Problema actualizare adsense
    De palex1988 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th December 2011, 12:11
  3. Problema Indexare
    De xRazvan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th August 2011, 07:37
  4. Problema indexare!
    De Constanta în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th August 2011, 00:58
  5. Indexare dupa login form
    De danyy în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st December 2010, 10:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •