Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Continut spam site penalizat

Afișare hibrid

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit Continut spam site penalizat

Salut, Am un site care de aproape doi ani nu am facut nimic la el, mai bine zis a fost dat uitarii, in tot acest timp l-au calcat spamerii si au postat pe el mii de articole spam, din acest motiv google la penalizat, de la google traficul e zero, in schimb de pe yahoo traficul e de 40%, restul traficului il face direct din link-urile de prin site-uri.

Intrebarea mea este: daca elimin totul din site si refac site-ul de la zero cu continut nou am vre-o sansa sa ies din penalizare? sau e mai bine sa fac un subdomeniu la acest domeniu, adaug continut nou si la domeniu sa ii fac un redirect 301.

Domeniul este in engleza.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Nu stiu daca subiectul este in categoria corecta, daca nu rog un moderator sa il mute

tzaphoo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th October 2010
    Vârstă
    42
    Posturi
    47
    Putere Rep
    29

Implicit

Poti incerca sa stergi tot, pui continut nou (original si de calitate), dupa care o cerere de reconsiderare in care explici cam ce ne-ai spus si noua: ca ti-a fost spart site-ul , ca fara stirea ta au fost postate articolele respective de SPAM, plus actiunile pe care le-ai luat in sensul "redresarii".
    Mai multe detalii aici

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    41

Implicit

Salut,
    Ce am scos in evidenta mai jos nu prea se "pupa". Daca e nevoie o sa explic intr-o postare ulterioara.
    On Topic: Daca nu implica efort prea mare, poti incerca. Practic nu ai prea multe de pierdut in situatia asta.

Cheers.
    Citat Postat în original de valentin Vezi Post
    Salut, Am un site care de aproape doi ani nu am facut nimic la el, mai bine zis a fost dat uitarii, in tot acest timp l-au calcat spamerii si au postat pe el mii de articole spam, din acest motiv google la penalizat, de la google traficul e zero, in schimb de pe yahoo traficul e de 40%, restul traficului il face direct din link-urile de prin site-uri.
    Citat Postat în original de tzaphoo Vezi Post
    Poti incerca sa stergi tot, pui continut nou (original si de calitate), dupa care o cerere de reconsiderare in care explici cam ce ne-ai spus si noua: ca ti-a fost spart site-ul , ca fara stirea ta au fost postate articolele respective de SPAM, plus actiunile pe care le-ai luat in sensul "redresarii".
    Mai multe detalii aici
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

Ma gandeam si eu sa elimin tot de pe el sa ii pun continut de calitate, dar acea cerere de reconsiderare poate dura chiar cine stie cat timp, ma gandeam ca, daca fac un subdomeniu castig ceva timp.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut,

Cu ceva timp inainte am deschis acest theard pentru a cere ceva sfaturi in ce priveste reindexarea unui site care a fost penalizat datorita continutului spam, si care viola sau nu respecta normele de calitate a lui google.

Cea mai buna sugestie a fost de a sterge tot continutul din site si a repune un nou continut (lucru ce am si facut) si a face o cerere de reconsiderare a site-ului la google sa le explic ca totul e ok acum.
    In urma aceste cereri de reconsiderare am primit si un raspuns care sincer, cred ca sunt venite automat, in care spun ca: au examinat tot site-ul si au constatat ca cateva sau chiar toate paginile inca violeaza normele lor de calitate iar daca doresc sa fac o noua reconsiderare a site-ului trebuie sa corectez sau sa elimin toate paginile care nu sunt in conformitate cu normele lor de calitate.

Sincer cred ca aceste raspunsuri vin automat, nu vad care pagini nu ar fi in conformitate cu normele lor de calitate, nici macar nu sunt multe.
    Acum sincer nu stiu ce sa fac, sa mai fac o alta cerere ? imi poate da cineve vre-o sugestie? o alta varianta e mai bine sa trec pe un subdomeniu.?

Site-ul in cauza este www. romaniancars. ro
    Ultima modificare făcută de valentin; 2nd November 2012 la 23:22.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

Multumesc, am sa mai trimit o cerere de reconsiderare, daca imi vor da acelasi raspuns am sa fac un subdomeniu si am sa urc totulpe el.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

nu e nimeni care sa vina cu o sugestie ?

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

Valentin, eu am patit aceiasi situatie cu un domeniu nou cumparat. Cei care l-au avut inaintea mea, dadeau tepe la greu cu produse. Desi domeniul nu are nici o legatura cu shopping-ul. Uite cum am procedat eu:
    1. Am urcat tot ceea ce am avut de pus pe domeniul respectiv.
    2. Am inceput sa-l promovez, aducand link-uri de calitate, de pe nisa.
    3. In momentul in care am vazut ca nimic nu are efect si ca domeniul nu apare in cautari am inceput cercetarile si astfel am aflat ce s-a intamplat.
    4. Am facut o cerere de reconsiderare la google si le-am explicat faptul ca am cumparat domeniul de nou si m-am trezit ca e busit.

Dupa trimiterea reconsiderarii, la circa 2 saptamani, site-ul a aparut pe prima pagina pe cuvantul cheie important.
    Acum sfatul meu ar fi sa mai incerci, asta daca nu iti ia timp si resurse cum au spus si cei de mai sus. Achizitioneaza un alt domeniu, chiar daca pierzi vechimea, dar cred ca dintr-o astfel de penalizare nu vei iesi usor....mereu vor exista semne de intrebare din partea lui G pentru site-ul tau (asta ca o parere personala.

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    47
    Posturi
    150
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Valentin, inainte sa-ti pierzi timpul cu (inca) un subdomeniu, ar trebui sa te gandesti la prima regula: continutul e rege. Degeaba vei face un subdomeniu nou, daca domeniul e penalizat. In primul rand trebuie sa scapi de tot ceea ce inseamna continut slab, care este sau poate fi considerat spam, duplicate sau altele. Si aici ma refer la ceea ce tu ai lasat inca online: directory. romaniancars. ro sau anunturi. romaniancars. ro (care contine anunturi din 2010).
    Pe de alta parte, pot sa te cred ca pe domeniul principal ai toate articolele originale, dar trebuie sa lucrezi la un meniu, la o structura interna, sa pui niste imagini in articole (sa arate ca articole normale). In legatura cu cloudul de taguri, poate fi chiar el o sursa generatoare de continut duplicat...

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

Sebastian, asta am si facut, am eliminat tot din site au am pus continut nou, doar ca multe pagini cu continutul vechi sunt inca indexate, in site sunt doar 15 articole. tind sa cred ca aceasta reevaluare nu se face manual.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site penalizat
    De beatrice88 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 24th July 2012, 19:13
  2. site penalizat. sugestii
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st September 2009, 21:12
  3. Site penalizat
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2009, 09:25
  4. analiza site penalizat
    De inscaun în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th February 2009, 23:43
  5. site penalizat de google pt tag-uri
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2008, 11:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •