Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Vizitator real de la Google sau Bot ?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit Vizitator real de la Google sau Bot ?

Tot surprind cu un program de monitorizat traficul in timp real vizite venite de pe IP-uri Google.
    Si inainte surprindeam vizite venite de pe ip-uri apartinand Google dar cu siguranta erau boti deoarece aveau o rezolutie 10.000x1024 si nu recunoastea browserul .

Acum e altceva . Rezolutia este mai pamanteasca si foloseste Google Chrome dupa cum se vede in imagine.

Ce credeti ? E vorba tot despre un bot ce nu se semneaza la intrare sau este vizitator uman si Google a inceput sa verifice si manual saiturile ?
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 16th July 2011 la 17:10.

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu cred ca e real , daca ar verifica toate siteurile manual ar dura o gramada de timp si asta ar duce la niste costuri suplimentare asta e parerea mea poate cineva cu mai multa experienta decat mine iti va da un raspuns mai bun

Alexis este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate le verifica, nu toate asta e clar, decat unele care sunt "suspecte" pentru ei.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Pai ce, angajatii google nu e si ei oameni? Crezi ca nu stau si ei pe fb, nu mai citesc presa si eventual mai fac cate un joc online ceva?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

s-ar putea uni dintre ei sa citeasca si posturile noastre

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Eu ma dau de ceasul mortii si voua va arde de caterinca

Intrebarea totusi ramane . Daca unui site ii creste traficul brusc in decursul a 2-3 zile de la 20 de vizitatori la 1000 e posibil sa intre la o verificare manuala?

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Normal, mai ales daca primesc vreo sesizare ceva mai arunca si ei cate un ochi. De exemplu cum crezi ca baneaza unele site-uri din Adsense daca nu dupa o verificare facuta de un operator uman?

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu sunt vizite reale. Se datoreaza preview-urilor din cautare ("instant insights", sau cum naiba se numeste treaba aia).
    Problema a aparut, evident, din toamna. Era vizibila si in Analytics, pana cand au corectat-o la sesizarea userilor. Stiu sigur pentru ca eu am insumi am patit-o. Ca si tine, am fost la inceput flatat de ideea ca cineva de la Google imi viziteaza site-ul zilnic, si nu o data, ci de zeci de ori. M-am dezumflat cand am aflat ca mai erau si altii in situatia asta.
    Partea proasta e ca trebuie sa scazi din traficul raportat al site-ului toti acesti "vizitatori", ca sa ajungi la cifra reala de trafic.
    Lucian

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    Nu sunt vizite reale. Se datoreaza preview-urilor din cautare ("instant insights", sau cum naiba se numeste treaba aia).
    Problema a aparut, evident, din toamna. Era vizibila si in Analytics, pana cand au corectat-o la sesizarea userilor. Stiu sigur pentru ca eu am insumi am patit-o. Ca si tine, am fost la inceput flatat de ideea ca cineva de la Google imi viziteaza site-ul zilnic, si nu o data, ci de zeci de ori. M-am dezumflat cand am aflat ca mai erau si altii in situatia asta.
    Partea proasta e ca trebuie sa scazi din traficul raportat al site-ului toti acesti "vizitatori", ca sa ajungi la cifra reala de trafic.
    da stiu problema asta legata de preview si am mai pus-o in discutie de cateva ori aici pe Seopedia. Un webmaster poate fi indus in eroarea datorita preview-urilor din cautare . Acestea sant contorizate cu toate ca vizitatorul nu paraseste pagina de cautare Google.
    Numai ca in cazul acesta apare ip-ul real al celui care face preview si in nici un caz nu apare Google. Adica daca tu kevinro faci un preview imi va aparea ip-ul tau ca si vizitator din Romania.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Pai cum apare IP-ul real? La tine in screenshot vad IP de Google, 74.125.75.4.
    Este exact problema pe care am patit-o in toamna, imi si setasem filtru special in Analytics sa vad de cate ori am vizitatori direct din sediul Google.
    Uite aici mai multe info: https://www.google.com/support/forum...fdd0dbbd947066
    Din cate imi dau seama tu nu iti monitorizezi site-ul cu Analytics, deci e posibil ca programul tau sa nu stie de aceasta problema.
    Lucian

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Is this for real ?
    De Butcher în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th September 2009, 18:28
  2. Yeey! Am primit un vizitator din Dmoz!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th May 2009, 12:28
  3. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th January 2009, 16:07
  4. vizitator
    De anubis în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th November 2008, 09:45
  5. Vizitator interesant de pe IP de google
    De dorin.georgescu în forumul Google
    Răspunsuri: 9