Daca tineti minte, in urma cu cateva luni imi puneam problema daca sa pun un 301 redirect cu timeout sau fara, pana la urma a fost pus fara timeout ca era luat drept 302 de google.

O data cu asta a venit o noua problema. Pentru acele linkuri pentru care am implementat acest redirect, G-Web Master Tools imi arata empty redirect. Am vazut ca a mai fost un baiat cu aceasi problema prin aprilie, din pacate doar Krumel a raspuns si nu a fost prea de ajutor. Sper ca eu sa fiu un pic mai simpatic si sa atrag ceva mai multe raspunsuri.

Din ce am aflat pana acum Empty Redirect se da in urmatoarele cazuri:
1. "Location:" din header-ul transmis e null. La mine nu e cazul. Adresa catre care se redirectioneaza este construita printr-un script si este corecta. Am facut un echo, am bagat in browser rezultatul si am ajuns unde a trebuit.
2. Redirect-ul este intr-un loop. Iar nu este cazul. Daca ar fi fost un loop atunci browserul nu arata nimic.
3. Problema de htaccess. Nu este pentru ca redirectul nu se face din htaccess. In afara de asta, am mai avut o situatie pe acelasi site cu acelasi htaccess cand a trebuit sa fac niste redirecturi si a mers totul ok.

Cele 2-3 articole din forumul lui Google care apar si ca rezultat la empty redirects, vorbesc toate despre cazuri in care browserul nu afiseaza nimic. Deci e clar ca este o problema de script. Insa la browserul afiseaza pagina corecta. Chiar si din Web Master Tools unde imi spune Ba, vezi ca link-ul asta da un empty redirect, daca dau click pe el totul merge ok.

Daca v-ati mai intalnit cu asa ceva sau daca aveti rezolvari....pls make yourself heard, we need you.